Depresivno raspoloženje ili depresija?

Često nas nakon blagdana preplavljuje osjećaj praznine, tuge ili tjeskobe. Nakon toplih emocija i slavlja i pokoje iluzije, povratak u svakodnevicu može izazvati različite osjećaje. I kratki zimski dani s malo dnevnog svjetla pogoduju depresivnom raspoloženju. Važno je razlikovati depresiju i depresivno raspoloženje. „Prava“ depresija podrazumijeva trajni i kontinuirani osjećaj bezvrijednosti i bespomoćnosti uz osjećaj krivnje, nemogućnosti uživanja u hobijima, nemogućnosti uživanja u svakodnevnim stvarima, teškoće u obavljanju uobičajenih obaveza.

Saznaj više
OMNI BIOTIC PANDA
Idealan proizvod za vrijeme trudnoće

Majčine bakterije su prve s kojima se beba susreće tijekom poroda, a vrlo su važne za dijete jer su zaslužne za gradnju djetetovog imunosnog i neurološkog sustava. Ovaj prirodan i poželjan prijenos bakterija može biti ometen carskim rezom ili smještanjem djeteta u inkubator zbog medicinskih razloga. Kod te djece je, za razliku od djece rođene prirodnim putem i bez medicinskih intervencija, broj laktobacila u crijevima znatno reduciran.

Saznaj više
Što je anatomska obuća?

Anatomska obuća označava specijalnu kategoriju obuće kojoj je posvećena posebna pažnja kod oblikovanja gazišta. Anatomska gazišta su oblikovana na način da rasterećuju tegobe koštano-mišićnog sustava (kralježnica, koljena, zglobovi, stopala).

Saznaj više
Bitna karika u energetskom lancu
Liposomalni koenzim Q10

Doktor James de Franco je proučavao učinkovitost CoQ10 oslobođenog iz kapsule i nove liposomalne forme. Liposomalna metoda značajno povećava bioraspoloživost jer premošćujući gastrointestinalni trakt omogućuje apsorpciju već u ustima. Na taj način gotovo čitava količina sadržana u pripravku ulazi u krvotok.

Saznaj više
Dodaci prehrani
Za najbolje rezultate treninga

“Zdravlje započinje u crijevima.” Ta je spoznaja stara koliko i medicina. Još prije četiri tisuće godina ajurvedski su liječnici crijeva opisivali kao središte očuvanja zdravlja. 

Saznaj više

1 2 3 4 5 12 13

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email