NOVO! Fairyland Health

Fairyland Health u svom asortimanu nudi šest vrsta suhih ulja​​​​​​​. Suha ulja su kombinacija brzoupijajućih prirodnih ulja. Kombinirali su visokokvalitetna prirodna ulja u različitim omjerima - suho ulje noćurka, kokosa, badema, jojobe, sjemenki pasjeg trna, avokada, ricinusa, aloe vere, nima, koštica marelice i mnoga druga. 

Saznaj više
Kurkuma - pomoć u mršavljenju

Kurkumin može biti odličan dodatak prehrani u borbi protiv pretilosti posebno na području trbuha. Prisutan je u začinskoj biljci poznatoj kao kurkuma. Svojim djelovanjem kurkumin može blokirati enzime koji su zaslužni za pohranu masnoća u organizmu. Osim toga brojne znanstvene studije pokazuju da ta tvar može pomoći u borbu protiv raka te kod brojnih drugih bolesti.

Saznaj više
Liječenje želučane tegobe i Helicobacter pylori

Bakterija Helicobacter pylori prava je pošast današnjice: njome je zaražena najmanje polovica čovječanstva, a na vidjelo izlaze rezultati istraživanja koji ukazuju da infekcija počinje još u ranoj dječjoj dobi i ukoliko se ne liječi kod većine zaraženih traje cijeli život.

Saznaj više
Pripremite se za sezonu alergije

Alergijske bolesti vezane za neki organski sustav pogađaju 5-10% općeg pučanstva. U Hrvatskoj se, primjerice, učestalost alergijske hunjavice procjenjuje na 7-10% općeg pučanstva. Tretman kod alergija najbolje je započeti prije perioda polinacije (koja počinje u ožujku ili travnju), kako bi se tijelo uspjelo pripremiti za sezonu visoke koncentracije peluda u zraku.

Saznaj više
Matcha čaj

Ako još niste čuli za Matcha čaj, nakon kratkog upoznavanja s benefitima ovog, kako ga često nazivaju, „čajem nad čajevima“ zbog bogatstva hranjivih sastojaka i antioksidansa koje sadrži zapitat ćete se kako vam je nešto tako vrijedno moglo promaknuti!

Saznaj više

1 2 3 4 5 16 17

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email