Prisutni su problemi sa stolicom?

Imate poteškoća s pražnjenjem crijeva i osjećate nelagodu povezanu s ovim problemom? Biljni ekstrakti prisutni u Nutriregular Lax pomažu Vam riješiti problem te doprinose  normalnoj funkciji crijeva.

Saznaj više
Kako si najbrže možete pomoći kod neugodnih infekcija

Često obolijevate od upale mjehura i mokraćnih puteva te vam se bolovi stalno vraćaju? Postoji prirodno rješenje za vaše tegobe ->D-MANOZA!

Saznaj više
Zeolit - moćan antioksidant

Zeolit je vulkanski mineral koji zbog svojih biofizikalnih ljekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance suvremene medicinske znanosti. Zeolit je 100% prirodna supstanca s jedinstvenim kompleksom kristalne kavezne strukture koji djeluje na staničnoj razini i u svoje kaveze zahvaća alergene, teške metale i druge štetne toksine. U stvari, zeolit je jedan od rijetkih negativno nabijenih minerala u prirodi, pa djeluje kao magnet na pozitivno nabijene toksine koje zarobljava u svoje kaveze i odnosi ih iz tijela. 

Saznaj više
Zaštitna uloga selena

Mnogo je pozornosti selen privukao zbog možebitne uloge u borbi protiv raka. Petogodišnje je istraživanje provedeno u SAD-u na Sveučilištu Cornell i Sveučilištu u Anzoni pokazalo da uzimanje 200 ug selena na dan smanjuje učestalost raka prostate za 63%, raka debelog crijeva i rektuma za 58%, zloćudnih bolesti pluća za 46% te ukupnu smrtnost od raka za 39%.

Saznaj više
Omni Logic Plus
Prebiotici: Nahranite svoje dobre bakterije

Naše bakterije odgovorne su za mnoge aspekte našeg zdravlja, pa su tako odgovorne i za 80% našeg imuniteta. Možete li zamisliti da su ti maleni mikroorganizmi odgovorni koliko ćemo zdravi biti? To je fascinantna činjenica, ali ne i nevjerojatna s obzirom da samo u crijevima imamo 2,5-3 kg bakterija.

Saznaj više

1 2 3 4 5 19 20

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email