Candida albicans
Vaginalna gljivična infekcija

Učestalost vaginalne kolonizacije kvasnicama kod zdravih žena reprodukcijske dobi procjenjuje se na 10–20%. Kod 30% trudnica u vrijeme termina poroda moguće je intravaginalno naći kvasnice. Tijekom života tri od četiri žene najmanje će jednom imati gljivičnu infekciju vagine i/ili vulve, a kod 5% oboljelih pacijentica se radi o kroničnoj infekciji s najmanje četiri ponavljane epizode bolesti tijekom godinu dana. 

Saznaj više
Što je HPV?

Humani papiloma virus (HPV) najčešća je spolno prenosiva bolest. Postoje mnogi tipovi HPV-a. Neki tipovi uzrokuju genitalne bradavice, dok drugi tipovi ne izazivaju nikakve simptome. Više agresivni oblici HPV-a povezani su s rakom vrata maternice ili, rjeđe, rakom penisa.

Saznaj više
Kako se zaštiti od gripe?

Gripa je pratiteljica ljudskog roda od davnih vremena, a na svoju nas prisutnost svake zime redovito podsjeća u obliku manjih ili većih epidemija.Vjerojatno ne postoji osoba koja barem jednom u životu nije preboljela gripu.

Saznaj više
Zašto je baš OMNi BiOTiC® za Vaše zdravlje savršen probiotik?

Mnogi tvrde da se hrane zdravo i da im nije potrebna dodatna zaštita probavnog sustava. Međutim, što je zdrava prehrana danas kad je tlo osiromašeno nutrijentima, pa daje i takve plodove i kakav učinak ima na naš organizam? I da je prehrana najzdravija moguća, je li dovoljno?

Saznaj više
Hrkanje
Zašto hrčemo?

Hrkanjem nazivamo neugodan zvuk koji nastaje kao posljedica jakog otpora protoku zraka u području ždrijela, a uzrokovan je promjenama konfiguracije gornjih dišnih putova tijekom procesa sna. Ovaj problem, koji se opisuje kao bučan zvuk niske frekvencije, nastaje negdje u području gornjih dišnih putova, mijenja karakter tijekom noći, a razlikuje se od sna do sna.

Saznaj više

1 2 3 4 5 14 15

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email