Omni Logic Plus
Prebiotici: Nahranite svoje dobre bakterije

Naše bakterije odgovorne su za mnoge aspekte našeg zdravlja, pa su tako odgovorne i za 80% našeg imuniteta. Možete li zamisliti da su ti maleni mikroorganizmi odgovorni koliko ćemo zdravi biti? To je fascinantna činjenica, ali ne i nevjerojatna s obzirom da samo u crijevima imamo 2,5-3 kg bakterija.

Saznaj više
Biolectra
Magnezij - bitan mineral u našem organizmu

U ljudskom tijelu, magnezij je najviše prisutan u zubima i kostima, čak 60 do 65%. Ostatak magnezija je pohranjen u mišićima, stanicama i krvi. Magnezijje uključen u mnoštvo enzimskih reakcija, bitnih za mnoge životne procese. Neke od tih funkcija su stvaranje bjelančevina, kao i stvaranje energije, prijenos energije, skladno funkcioniranje živčanog, endokrinog i kardiovaskularnog sustava.

Saznaj više
NOVO! Korejski ginseng

S najmanje 13 miligrama aktivnih tvari, ginsenozida, po gramu ekstrakt Geumsan Dukwon je najmoćniji tekući ekstrakt korejskog crvenog ginsenga na europskom tržištu. Analiza je pokazala da u ovom zlatnom pripravku ginsenozida Rg1, Rb1 i Rg3 ukupno ima i do 16.87 mg/g. 

Saznaj više
NOVO! Fairyland Health

Fairyland Health u svom asortimanu nudi šest vrsta suhih ulja​​​​​​​. Suha ulja su kombinacija brzoupijajućih prirodnih ulja. Kombinirali su visokokvalitetna prirodna ulja u različitim omjerima - suho ulje noćurka, kokosa, badema, jojobe, sjemenki pasjeg trna, avokada, ricinusa, aloe vere, nima, koštica marelice i mnoga druga. 

Saznaj više
Liječenje želučane tegobe i Helicobacter pylori

Bakterija Helicobacter pylori prava je pošast današnjice: njome je zaražena najmanje polovica čovječanstva, a na vidjelo izlaze rezultati istraživanja koji ukazuju da infekcija počinje još u ranoj dječjoj dobi i ukoliko se ne liječi kod većine zaraženih traje cijeli život.

Saznaj više

1 2 3 4 5

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email