Liposomalna tehnologija
Što su liposomi?

Prof. dr. Borut Štrukelj, mag.farmacije s Farmaceutskog fakulteta u Ljubljani kaže da liposomalna tehnologija predstavlja naprednu farmaceutsku tehnologiju, koja omogućuje veću zaštitu aktivne tvari u probavnom traktu, bolju i bržu apsorpciju i na taj način dostiže visoke koncentracije u krvi.

Saznaj više
Kako prepoznati nepravilan rad štitnjače?

Jod je esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače, koja  koristi jod za proizvodnju hormona, koji su pak ključni za metabolizam i sintezu proteina i rast.

Saznaj više
Zatvor,nadutost,žgaravica,hemeroidi u trudnoći?

Caricol® je 100% prirodan proizvod nastao iz, na drvetu dozrelih, plodova papaje. Ova patentirana formula ima višestruko veće blagotvorno djelovanje na probavu od samog ploda papaje. Provedena znanstvena analiza potvrđuje kako koncentrat Caricol®posjeduje 4 puta veću enzimsku aktivnost od samih zrelih plodova papaje.

Saznaj više
Rješenje za stres
NOVO! Jamieson Stressease

Jamieson Stressease je patentirana snažna formula koja se stvara kombinacijom vodotopivih vitamina: B i C te minerala; kalcija, magnezija i cinka. Čuva zdravlje živčanog sustava povećava razinu energije kako bi se tijelo lakše suprostavilo stresu.

Saznaj više
Najjača Omega 3 na tržištu
NOVO! Omega 3 extra strong

„Biti zdrav kao riba!“ – kaže poslovica. Međutim, to nije samo poslovica, jer unos omega 3 masnih kiselina pridonosi očuvanju zdravlja srca i krvnih žila, pomaže u uspostavi normalnog krvnog tlaka i regulira razinu triglicerida u krvi. Također, pomaže u razvoju pravilne oštrine vida i boljem radu mozga.
 

Saznaj više

1 2 3

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email