NOVO! Korejski ginseng

S najmanje 13 miligrama aktivnih tvari, ginsenozida, po gramu ekstrakt Geumsan Dukwon je najmoćniji tekući ekstrakt korejskog crvenog ginsenga na europskom tržištu. Analiza je pokazala da u ovom zlatnom pripravku ginsenozida Rg1, Rb1 i Rg3 ukupno ima i do 16.87 mg/g. 

Saznaj više
NOVO! Fairyland Health

Fairyland Health u svom asortimanu nudi šest vrsta suhih ulja​​​​​​​. Suha ulja su kombinacija brzoupijajućih prirodnih ulja. Kombinirali su visokokvalitetna prirodna ulja u različitim omjerima - suho ulje noćurka, kokosa, badema, jojobe, sjemenki pasjeg trna, avokada, ricinusa, aloe vere, nima, koštica marelice i mnoga druga. 

Saznaj više
Liječenje želučane tegobe i Helicobacter pylori

Bakterija Helicobacter pylori prava je pošast današnjice: njome je zaražena najmanje polovica čovječanstva, a na vidjelo izlaze rezultati istraživanja koji ukazuju da infekcija počinje još u ranoj dječjoj dobi i ukoliko se ne liječi kod većine zaraženih traje cijeli život.

Saznaj više
Bio eterična ulja
NOVO! Dr. Eberhardt

Dr.Eberhardtovi proizvodi podliježu najstrožim standardima kvalitete i kontrolama. Više od 95%  sastojaka je bazirano na biljkama, od kojih je većina iz organskog uzgoja. Koriste samo 100% čista, prirodna i originalna ulja najviše kvalitete, iz najboljih regija svijeta, ako je moguće iz regionalne kultivacije. Ne postoje proizvodi druge klase, to je ono što brani DrEberhardt.

Saznaj više
Hrvatski beauty brend
NOVO! Skintegra

Odlučiti se na pokretanje vlastitog biznisa u Hrvatskoj, s obzirom na brojne izazove koji će vas dočekati na putu, nije nimalo lagan zadatak, a još kada je područje djelovanja tog biznisa kozmetika, publika koja ju koristi bit će ujedno njen najveći kritičar i uvelike odrediti ima li za nju budućnosti na domaćem tržištu.

Saznaj više

1 2 3 4 5

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email