Bitna karika u energetskom lancu
Liposomalni koenzim Q10

Doktor James de Franco je proučavao učinkovitost CoQ10 oslobođenog iz kapsule i nove liposomalne forme. Liposomalna metoda značajno povećava bioraspoloživost jer premošćujući gastrointestinalni trakt omogućuje apsorpciju već u ustima. Na taj način gotovo čitava količina sadržana u pripravku ulazi u krvotok.

Saznaj više
NOVO! Jamieson
Vitamin C 1000mg - tableta s vremenskim otpuštanjem 6-8 sati

Brz način života znatno utječe na naš organizam i imunološki sustav. Količina vitamina i minerala koju dobivamo iz hrane koju svakodnevno konzumiramo vrlo često nije dovoljna osobito kada je riječ o vitaminu C koji u prijelaznom periodu godišnjih doba djeluje kao saveznik u borbi s prehladama.

Saznaj više
NOVO
Vitamini s produljenim oslobođenjem

Visoko efikasna antioksidativna podrška za normalan razvoj i održavanje zdravlja kostiju, hrskavice, zuba i desni kao i za  održavanje cjelokupnog dobrog zdravlja.

Saznaj više
Za bolje raspoloženje
Kako podići raspoloženje?

Triptofan je jedna od 8 esencijalnih aminokiselina, organizmu se ne može sintetizirati, stoga se mora dobiti iz ishrane ili putem proteinskih suplemenata. U metabolizmu sudjeluje kao gradivni dio proteina, ali i kao važan aminokiselinski prekursor serotonina i melatonina, važnih neurotransmitera.

Saznaj više
Tri vrste BioAndina mace – crvena, crna i žuta
Maca prah - dodatak prehrani

Maca, onakva kakvu su je Inke konzumirale, izvrstan je dodatak uravnoteženoj prehrani. Zato smo osigurali 100 hektara vlastitih nasada koji se uzgajaju po strogim, biodinamičkim načelima. Nakon berbe, naša maca se termički obrađuje – želatinizira – kako bi bila idealno bioraspoloživa. Time nastavljamo tradiciju Inki, a ujedno dobivamo vrhunski ekološki proizvod.

Saznaj više

1 2 3 4

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email