Najjača Omega 3 na tržištu
Akcija! Omega 3 Extra snage

„Biti zdrav kao riba!“ – kaže poslovica. Međutim, to nije samo poslovica, jer unos omega 3 masnih kiselina pridonosi očuvanju zdravlja srca i krvnih žila, pomaže u uspostavi normalnog krvnog tlaka i regulira razinu triglicerida u krvi. Također, pomaže u razvoju pravilne oštrine vida i boljem radu mozga.
 

Saznaj više
Kako da Vaša jetra i crijeva imaju sretne blagdane

Jetra i crijeva su izuzetno važni organi, zato što osiguravaju učinkovito iskorištavanje svih važnih nutrijenata iz hrane, ali i otklanjaju toksične tvari i štetne mikrobe, što sprječava njhovo zadržavanje u našem organizmu. Kako bismo ostali zdravi, zadatak nam je paziti na te vitalne organe, i to ne samo tijekom blagdana, nego kroz cijelu godinu.

Saznaj više
NOVO!
Novi proizvodi Jadranke Vrhovec

Križevčanka Jadranka Vrhovec, godinu dana nakon što je u Hrvatskoj napravila pravu malu revoluciju sa svojim jedinstvenim prirodnim dodatkom prehrani na bazi joda, Jadrankinom otopinom, predstavila je upravo i svoja nova tri proizvoda – Prah šipka bogat C vitaminom, Magnezijev klorid hexahidrat u prahu i Magnezijev klorid u spreju.

Saznaj više
Bitna karika u energetskom lancu
Liposomalni koenzim Q10

Doktor James de Franco je proučavao učinkovitost CoQ10 oslobođenog iz kapsule i nove liposomalne forme. Liposomalna metoda značajno povećava bioraspoloživost jer premošćujući gastrointestinalni trakt omogućuje apsorpciju već u ustima. Na taj način gotovo čitava količina sadržana u pripravku ulazi u krvotok.

Saznaj više
NOVO! Jamieson
Vitamin C 1000mg - tableta s vremenskim otpuštanjem 6-8 sati

Brz način života znatno utječe na naš organizam i imunološki sustav. Količina vitamina i minerala koju dobivamo iz hrane koju svakodnevno konzumiramo vrlo često nije dovoljna osobito kada je riječ o vitaminu C koji u prijelaznom periodu godišnjih doba djeluje kao saveznik u borbi s prehladama.

Saznaj više

1 2 3 4

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email