NOVO!

Novi proizvodi Jadranke Vrhovec

27.12.2018

Križevčanka Jadranka Vrhovec, godinu dana nakon što je u Hrvatskoj napravila pravu malu revoluciju sa svojim jedinstvenim prirodnim dodatkom prehrani na bazi joda, Jadrankinom otopinom, predstavila je upravo i svoja nova tri proizvoda – Prah šipka bogat C vitaminom, Magnezijev klorid hexahidrat u prahu i Magnezijev klorid u spreju, s dodatkom eteričnih ulja za njegu kože. Svi njezini proizvodi su prirodni, hrvatski proizvodi, koje i sama koristi i preporuča svojoj obitelji.

„Ove sam proizvode plasirala prvenstveno kao dopunu Jadrankinoj otopini, a optimalni su za svakodnevno korištenje za jačanje organizma, imuniteta i korisni u prevenciji zdravstvenih teškoća. Želim da naši ljudi, u moru uvezenih proizvoda koji se nalaze na tržištu dobiju priliku za sebe i svoju obitelj odabrati provjerene, domaće proizvode. Tako je, primjerice, moj prah šipka zaista izvorni, hrvatski proizvod, ručno ubran, sa zemlje koja ima eko certifikat i ručno sušen, usitnjen, a u konačnici čak ga i sama punim i pakiram,“ naglašava ova uspješna poduzetnica te naglašava da mnogi ljudi i dalje ne znaju da šipak sadrže daleko više vitamina C od limuna i naranče.

„Šipak je izuzetno bogat antioksidansima, vitaminom C, vitaminom P, vitaminima B12, B2, B1, vitaminom K, vitaminom A, kao i karotenom. U preveciji gripa i prehlada, šipak je nezamjenjiv, a njegova svakodnevna konzumacija ljudskom organizmu osigurava otimalnu dnevnu dozu C vitamina“, pojašnjava Jadranka Vrhovec.

„Magnezij je jedan od najvažnijih minerala, a njegov nedostatak u organizmu, jedan je od rizičnih faktora za razvoj mnogih oboljenja. Ovaj nam je mineral ključan za zdravlje kostiju i zubi, za pravilan rad srca, zaštitu krvnih žila i prevenciju povišenog tlaka. Također, njegov je unos vrlo važan u današnjem užurbanom životu, jer sprečava kronični umor, podiže energiju, suzbija jake migrene, nesanicu i brojne tegobe. Žene imaju osobito velike koristi od redovitog unosa magnezija jer je magnezij zaštitnik od osteoporoze, a posebno je blagotvoran i kod uklanjanja grčeva kod bolnih menstruacija i tegoba s PMS-om. No, svakako je dobar i za mušarce, jer je dokazano da muškarcima pomaže kod problema s prostatom. U mojoj ponudi su sada dva kvalitetna proizvoda Magnezijevog klorida, jedan se unosi oralno, a drugi možete nanositi na kožu i pogodan je za sve koji imaju probavnu osjetljivost na magnezij“, zaključuje Vrhovec.

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email