NOVO! Fairyland Health

14.04.2019

Fairyland Health u svom asortimanu nudi šest vrsta suhih ulja​​​​​​​. Suha ulja su kombinacija brzoupijajućih prirodnih ulja. Kombinirali su visokokvalitetna prirodna ulja u različitim omjerima - suho ulje noćurka, kokosa, badema, jojobe, sjemenki pasjeg trna, avokada, ricinusa, aloe vere, nima, koštica marelice i mnoga druga. 

Njihova ulja su namijenjena njezi lica, tijela i kose.  Suha ulja su vrlo hranjiva i povećavaju elastičnost kože. Koža ostaje glatka i sjajna. Nanosi se laganom masažom dok se ne upije u kožu.  Također njeguju i hrane vlasište i kosu. Par kapi ulja se nakapa na dlan, razmaže i utrlja na vlasište te razvuče po kosi. Suha ulja su dobra za sve tipove kože, a najučinkovitija su kod suhog tipa kože, jer takva koža brže upija ulje.  Masnu kožu regeneriraju i njeguju, pružaju joj elastičnost i hidrataciju. 

Šest vrsta suhih ulja:

  1. Senzacija magnezija,
  2. Senzacija magnezija premium,
  3. Senzacija hladnoće,
  4. Senzacija topline,
  5. Senzacija prirode, i
  6. Ulje za obnovu i rast dlake. 

Senzacija hladnoće je suho ulje koje sadrži mentol. Preporučuje se sportašima sa akutnim ozljedama, iz razloga što mentol snižava temperaturu kože i na taj način smanjuje bol i oteklinu. 

Senzacija topline je suho ulje koje sadrži vanilin butil eter i ulje cimeta. Preporučuje se sportašima kod kojih su prisutne kronične ozljede ili ozljede koje nemaju upalne komponente. Toplina pomaže opuštanju napetih mišića, povećanju elastičnosti zglobnog vezivnog tkiva i stimuliranju protoka krvi.

Senzacija prirode je suho ulje koje je iznimno bogato vitaminima i antiosidansima, brzo se upija, hidratira kožu, pruža joj zdrav sjaj, ostavljajući je mekom i glatkom. 

Ulje za obnovu i rast dlake je suho ulje, koje njeguje kosu od korijena do vrha. Daje kosi sjaj, sprječava i popravlja oštećenja vlasi, njeguje vlasište, daje zaštitu od nastanka gljivica, sprječava nastanak peruti i suhoće vlasišta, sprječava opadanje kose i pospješuje njen rast.

Ulje koje se toplo preporuča profesionalnim sportašima, pa i svima onima koji se rekreativno bave sportom, i koji su izloženi psihičkom i fizičkom naporu je Senzacija Magnezija ( i Senzacija Magnezija Premium - ulje analogno ulju Senzacija Magnezija, ali sa duplo većom količinom magnezijevog klorida). 
Njihovo ulje Senzacija Magnezija je suho ulje koje u sebi sadrži magnezijev klorid. Nanosi se laganom masažom u kožu. Može se nanjeti na cijelo tijelo, osim na lice i na kosu. Magnezij iz magnezijevog klorida se vrlo brzo apsorbira u organizam, kada ulje nanesemo na kožu. 

Magnezij je ključan za mnoge vitalne procese u našem organizmu. Dovoljna količina magnezija u organizmu pridonosi da naše srce kuca pravilnijim ritmom, mišići bolje funkcioniraju i manje se grče, imamo rjeđe glavobolje i lakše se nosimo sa stresom. Magnezij upravlja mišićnim i zivčanim sustavom i sudjeluje u stvaranju energije. Ima direktnu ulogu u održavanju zdravlja koštanog sustava, jer je njegova dovoljna količina u organizmu važna za normalnu apsorpciju kalcija. 
Magnezij je mineral prijekopotreban za naš organizam i njegovo pravilno funkcioniranje, stoga osim sportašima, njihovo ulje Senzacija Magnezija preporučujemo svakome tko misli da njegov organizam nema osiguranu optimalnu količinu magnezija. 

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email