NOVO! Jamieson

Vitamin C 1000mg - tableta s vremenskim otpuštanjem 6-8 sati

09.11.2018

JAMIESON VITAMIN C 1000mg - tableta s vremenskim otpuštanjem 6-8 sati

Brz način života znatno utječe na naš organizam i imunološki sustav. Količina vitamina i minerala koju dobivamo iz hrane koju svakodnevno konzumiramo vrlo često nije dovoljna osobito kada je riječ o vitaminu C koji u prijelaznom periodu godišnjih doba djeluje kao saveznik u borbi s prehladama.
Poznato je da vitamin C igra važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, osobito tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Ublažava umor i iscrpljenost, pridonosi radu živčanog sustava i normalnom psihološkom funkcioniranju. Važan je za proizvodnju koštanog kolagena i hrskavice, za zdrave desni te je nužan za pravilno funkcioniranje i propusnost krvnih žila. Jak je
antioksidans, doprinosi obnovi reduciranog oblika vitamina E i povećava apsorpciju željeza. Upravo Jamieson formula tablete vitamina C 1000 ilustrira inovaciju vitamina Jamieson i brigu o krajnjem korisniku. Dodatak prehrani proizveden na bazi prirodne mješavine rutina, hesperidina, acerole, šipka i citrusnih bioflavonoida koja sinergistički povećava njegovu funkciju. Važno obilježje vitamina C proizvedenog u Jamieson laboratorijima skriveno je u samoj tableti. Tableta ima formulaciju vremenskog otpuštanja 6-8 sati, što je najduže produljeno otpuštanje na tržištu i zadovoljava farmaceutske standarde.
Kako biste pobliže shvatili važnost vremenskog otpuštanja potrebno je znati dvije činjenice:

  • Vitamin C vodotopivi je vitamin i upravo zato njegov višak tijelo izlučuje urinom.
  • Vitamin C apsorbira se u našem tijelu otprilike tri sata nakon unosa, a tijelo može apsorbirati otprilike 200mg C vitamina u sat vremena dok se ostatak izlučuje urinom.

U Jamieson laboratorijima želimo da dobijete optimalnu i učinkovitu količinu vitamina C. Upravo zato razvili smo jedinstvenu tehnologiju koja osigurava maksimalnu apsorpciju proizvoda(više od 80%), a to možemo zahvaliti upravo procesu otpuštanja 6-8 sati. Ovojnica tablete (celuloza topiva u vodi, brazilski palmin vosak), sredstvo protiv prianjanja(magnezijeve masne kiseline, silicijev dioksid), biljna stearinska kiselina. Svi sastojci se koriste kao građevni blokovi tablete vitamina C 1000. Proizvod ne sadrži soli, gluten, laktozu, umjetne boje, okuse i konzervanse.

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email