Kako si najbrže možete pomoći kod neugodnih urinarnih infekcija

Često obolijevate od upale mjehura i mokraćnih puteva te vam se bolovi stalno vraćaju? Postoji prirodno rješenje za vaše tegobe ->D-MANOZA!

Saznaj više
Zeolit - moćan antioksidant

Zeolit je vulkanski mineral koji zbog svojih biofizikalnih ljekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance suvremene medicinske znanosti. Zeolit je 100% prirodna supstanca s jedinstvenim kompleksom kristalne kavezne strukture koji djeluje na staničnoj razini i u svoje kaveze zahvaća alergene, teške metale i druge štetne toksine. U stvari, zeolit je jedan od rijetkih negativno nabijenih minerala u prirodi, pa djeluje kao magnet na pozitivno nabijene toksine koje zarobljava u svoje kaveze i odnosi ih iz tijela. 

Saznaj više
Zaštitna uloga selena

Mnogo je pozornosti selen privukao zbog možebitne uloge u borbi protiv raka. Petogodišnje je istraživanje provedeno u SAD-u na Sveučilištu Cornell i Sveučilištu u Anzoni pokazalo da uzimanje 200 ug selena na dan smanjuje učestalost raka prostate za 63%, raka debelog crijeva i rektuma za 58%, zloćudnih bolesti pluća za 46% te ukupnu smrtnost od raka za 39%.

Saznaj više
Mikrobiom – Organ 21. stoljeća

Naše crijevo je dom za nekoliko desetaka milijardi mikroorganizama koji se sastoje od najmanje 1000 različitih, već poznatih vrsta bakterija i dosežu težinu od čak 2 kilograma. One sadrže više od tri milijuna gena što je 150 puta više od broja naših vlastitih ljudskih gena. Populacija tih mikroorganizama u crijevima jedinstvena je za svakog pojedinca kao otisak prsta.

Saznaj više
Ulje divljeg origana
Najmoćniji prirodni antibiotik

Ulje divljeg origana stoljećima je jedan od najtraženijih prirodnih lijekova za razne zdravstvene tegobe. Ovo moćno ulje smatra se jednim od najsnažnijih prirodnih antibiotika, a njegova ljekovita svojstva poznata su još iz doba drevnih Grka, a otac medicine Hipokrat često ga je koristio kao antiseptik.

Saznaj više

1 2 3 4 5 13 14

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email