Kristalni kamen

04.03.2019

Kristalni kamen zdrava je alternativa koju možete koristiti umjesto dezodoransa i antiperspiranta. Kristalni kamen štiti od neugodnog mirisa izazvanog znojenjem tijela. Smanjuje znojenje i gomilanje bakterija bez nadraživanja kože i zatvaranja pora. 

Nanosi se na netom opranu kožu, prije nanošenja se kamen navlaži u vodi kako bi došlo do nužne površinske topivosti. Kristalni kamen potom se nanosi blagim kružnim pokretima po površini kože. Možete ga utrljati u pazuh, noge ili pak lice. Također, kamen se može koristiti i nakon depilacije. Nakon uporabe kamen osušite ručnikom te ga odložite u pripadajuću ambalažu.

Kristalni kamen ne smijete koristiti na preosjetljivoj koži ili onoj koja je oštećena, te također trebate paziti da vam ne ispada jer nije otporan na jače udarce. I još jedno – rok trajanja mu je neograničen.

Razlog zbog kojeg mnoge žene posežu za kristalnim kamenom leži u tome što kristalni kamen ne sadrži štetne tvari (aluminij) koje se nalaze u dezodoransima i antiperspirantima, a koje utječu na razvoj karcinoma dojke. 

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email