Protein Strong 4 You

Lako probavljivi i bezglutenski konopljin protein

27.04.2019

Strong 4 You proteinska mješavina je sveobuhvatna, potpuno prirodna mješavina proteina konoplje, sikavice, crnog kima i lješnjaka. To je mješavina biljnih aktivnih tvari i nutrijenata koje nedostaju tijelu te je ono slabo ili bolesno, a obogaćivanjem prehrane tim aktivnim tvarima tijelo vraća snagu i sposobnost samoizlječenja.

Sjeme konoplje sadrži 30% lako probavljivih i bezgluteinskih proteina koji su bitan izvor energije za cjelokupni organizam. Proteini (bjelančevine) su makromolekule koje izgrađuju stanice te sudjeluju u prijenosu i skladištenju tvari i energije, u procesima motoričkih sposobnosti, imunitetnom sustavu i funkcijama rasta i razvoja. Biljni proteini iz konoplje sadrže svih 20 aminokiselina (izgrađivači bjelančevina), uključujući i 9 esencijalnih pa s pravom nose titulu cjelovitih proteina. Proteini konoplje visoke su hranidbene vrijednosti i čisti izvor nutrijenata te su lakše probavljiviji nego proteini životinjskog podrijetla. Proteini zastupljeni u konoplji su edestin i albumin. Edestin je prekusor globulina u krvnoj plazmi te je odgovoran za pravilnu funkciju imunološkog sustava i eliminaciju stresa. Albumin je najzastupljeniji u krvnoj plazmi i sudjeluje u transportu raznih tvari (hormona, bilirubina, ioni minerala). Najvažnija funkcija albumina je održavanje osmotskog tlaka u krvnoj plazi i održavanje vrijednosti pH u krvi. Edestin i albumin su proteini koji svojom aktivnošću u krvnoj plazmi sudjeluju u oporavku DNK od raznih oštećenja.

Sikavica, crni kim i lješnjak u ovoj mješavini služe kao izvor arginina (lješnjak), timokinona (crni kim) i silimarina (sikavica). Ti aktivni sastojci nježno i svakodnevno doprinose boljem stanju i vitalnosti organizma. Zajedno sa konopljinim proteinom ova proteinska mješavina postaje prirodni resurs proteina i vlakana, te izvor kalija, kalcija, magnezija, cinka i željeza.Tijelo uzima ono što mu treba, ljudski organizam ima nevjerojatnu mogućnost samoiscjeljenja i brojne mehanizme u borbi protiv virusa, bakterija, toksina, alergena i drugih uzročnika bolesti. Ako smo snažni, zdravog imuniteta, moći ćemo izaći na kraj s gotovo svim bolestima. Ukoliko je obrnuto, sve će biti sporije a simptomi teži.

Međutim, lijekovima ne postižemo snažan, čvrst i zdrav imunitet, već samo prirodnom i nutritivno bogatom prehranom iz koje organizam crpi sve najvažnije sastojke. Prehrana zahtijeva raznolikost što mješavina Strong 4 You i pruža!

Proteinsku mješavina Strong 4You preporučamo svima, a posebno sportašima i osobama koje jesu ili žele biti aktivne, te osobama koje žele smršaviti ili obogatiti svoju prehranu s dobrom namjerom da poboljšaju svoje opće zdravstveno stanje i kondiciju.

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email