Borba protiv parazita

Lautus P – macerat crnog oraha, pelina i klinčića

30.04.2019

Ako ste dovoljno odvažni, istražite parazite. Svugdje su oko nas, ali i u našem organizmu. Nisu lijepi ni privlačni; žilavi su i nemilosrdni osvajači svega na što naiđu; neumjereni su “svežderi”, k tome su i ambiciozni: njihova pohlepa za uvečavanjem i umnožavanjem neutaživa je i uvijek ide na tuđi račun. Uistinu nas mogu skupo koštati: razvijaju se i žive u našem organizmu i pritom stvaraju golemi nered i štetu. Prije svega slabe nam imunitet i doprinose razvoju kroničnih oboljenja. Napadaju sve organe, a neke vrste mogu ugroziti i mozak. Oni su zlokobni nepozvani gosti koji izazivaju poremećaj metabolizma, ometaju funkcioniranje svih organa, smanjuju mikrocirkulaciju krvi i limfe, uništavaju crijevnu floru, izazivaju alergije, izlučuju mliječnu kiselinu, uništavaju silicij u organizmu, razaraju eritrocite i leukocite, „gutaju” naše vitamine (B12, A i C) i mikroelemente, narušavaju psihičko zdravlje. Za klasičnu su medicinu nezaustavljivi bez holističkog pristupa, u kojemu priroda ima prvu i posljednju riječ. Ona prva odnosi se na brigu o osobnom zdravlju i zdravlju prirode u svakodnevnom životu, što uključuje i poznatu narodnu „čistoća je pola zdravlja”, tzv. zdravu (ekološku) prehranu i zaštitu okoliša od svih vrsta zagađenja. Ona posljednja (riječ) donosi ozdravljenje kad je bolest nastupila ili osnaživanje kada smo u rizičnoj skupini.

Tri su moćne biljke udružene u borbi protiv parazita; gorki će pelin zagorčati život parazitima, crni će ih orah zaviti u crno, a klinčić će im nemilosrdno „izbiti“ čak i nerazvijeno „potomstvo”.

  1. Pelin: biljka koja sadrži najmoćniji toksin protiv mnogih vrsta parazita.

  2. Klinčić: jedinstvena biljka koja sadrži eugenol (najmoćniju anti-mikrobnu tvar), koja ubija protozoe (najsitnije oblike organizama) i jedino je prirodno sredstvo koje uništava jajašca parazita.
  3. Crni orah: stoljećima se učinkovito koristi protiv gljivica i parazita koji uzrokuju bolesti kože, odlikuje se anti-tumornim svojstvima, čisti krv od toksina. Orahovo ulje sadrži visoku biološku vrijednost (visok sadržaj polinezasićenih masnih kiselina), stoga snižava kolesterol i trigliceride, povoljno djeluje na mozak i štitnu žlijezdu.

Macerirane u hladno prešanom ulju oraha ove biljke čine Lautus (lat. čistač) P - prirodan, učinkovit i blag proizvod (bez nepoželjnih nuspojava) protiv parazita.

Indikacije za primjenu antiparazitskog programa su: slabost, apatija, depresija, kronični umor, bolovi u trbuhu, nadutost i plinovi, anemija, gubitak apetita, nervoza, razdražljivost, nesanica, hiperaktivnost, glavobolja, astma, alergije, giht, karcinom.

Lautus P preporuča se uzimati kao 6-tjedna antiparazitska kura: 1 žličicu (30 kapi) 2 puta dnevno, prije jela; kura se preporuča provoditi 2 puta godišnje.

Prilikom korištenja proizvoda potrebno je izbjegavati ugljikohidrate, a uopće ne konzumirati kruh (radi kvasca), ocat, gljive (ni jela s gljivama) i alkoholna pića.

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email