Dodaci prehrani

Za najbolje rezultate trening

15.11.2018
  1. Omni BIOTIC® metabolic - "Lovac na kalorije" 

Znanstvena istraživanja pokazuju da prekomjernu tjelesnu težinu ne uzrokuje samo pretjerivanje u jelu i premalo kretanja već i poremećena crijevna flora.

Ljudi s viškom kilograma imaju neuravnoteženu crijevnu floru. Ako u crijevima postoji višak firmikuta (bakterija koje pohranjuju kalorije i debljaju), u odnosu na bakteroide (bakterije koje izlučuju neiskorištene ugljikohidrate iz organizma), dolazi do prekomjerne tjelesne težine. Omni BIOTIC® metabolic uspostavlja ravnotežu između dobrih i štetnih bakterija te pomaže doseći željenu tjelesnu težinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Vitality Basen Triple Power - "Otkiseljava organizam" 

Nepravilna prehrana i ubrzani životni tempo čine naš organizam kiselim.

Organizam koji je oslabljen zbog povećane kiselosti,  prijemčic je na zaraze uzrokovane prije svega gljivicom Candida albicans i Helicobacter pyori. Vitality Basen Triple Power potiče otkiseljavanje organizma uz pomoć snage divljih biljaka - komorača, mravinca, ružmarina, kadulje i timijana, u sinergiji s važnim mineralima kalijem, kalcijem i magnezijem. Posebno djeluje na otkiseljavanje vezivnog tkiva, jača kosti i mišiće, te smanjuje umor i iscrpljenost.

  1. Vitality magnezij - Magnezijev Glicinat kao pokretač energije

Kvalitetan magnezij sudjeluje u procesu stvaranja energije, osnažuje živčani sustav i jača zdravlje mišića, kostiju i zubiju.

Magnezij u kombinaicji s Ginkgo bilobom dovodi do značajnog poboljšavanja prokrvljenosti organa, posebice mozda. Reishi gljiva dodana ovoj recepturi ima pozitivan utjecaj na srce i krvožilni sustav - krvni tlak te razine kolesterola i triglicerida. Kod bolova u mišićima ili artritisa, djelovanje Reishi gljive znanstveno je dokazano, što se uklapa idealno uz magnezij i vitamin D koje sadrži ovaj proizvod.

 

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email