Zaštita od sunca

Pripremite svoju kožu za sunce

09.05.2019

Ljeto uskoro počinje, a vi još uvijek niste učinili ništa kako bi se pripremili za ono što slijedi. Nemojte se zabrinjavati, nismo ni mi. Iako sunčanje u solarijima nije baš zdravo, za sunce se svakako treba pripremiti. Osim ako ne želite prvih tjedan dana ljetovanja provesti u sobi liječeći opekline i mazajući se jogurtom. Sunce je definitivno sve opasniji neprijatelj našem zdravlju, ali tako lijepo izgledamo kada smo preplanuli da ne možemo odustati od „prave ljetne boje“.

Naša preporuka je:

  1. Solgar Astaxantin 5mg

Novi, potpuno prirodni dodatak prehrani. U samo jednoj kapsuli na dan sadrži 5 mg astaksantina iz alge H. pluvialis. Ta se alga pokazala kao prirodni izvor s najvećom koncentracijom astaksantina, pa se radi o izrazito jakoj formulaciji. Astaksantin je jedan od više od 700 karotenoida kojih ima u prirodi. Pripada skupini zvanoj ksantofili. Beta-karoten je prekursor vitamina A, a ksantofili se ne mogu pretvoriti u vitamin A. Prema in vitro studijama astaksantin ima veće antioksidativno djelovanje nego ostali karotenoidi.

Pogledaj ponudu

  1. Almagea® Sunlove skin+

Almagea® Sunlove skin+ nova je generacija dodataka prehrani. Sadrži inovativnu formulaciju antioksidansa (vitamina E i selena) koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Mješavina ulja sjemenki boreča i argana, te ulja ploda uljane palme prirodno bogatih vitaminom E, kao i dodatne količine vitamina E uz esencijalne masne kiseline te lutein, koenzim Q10 i selen nalaze se u jednoj kapsuli Almagea® Sunlove skin+ pripravka.

Pogledaj ponudu

  1. Dietpharm Betatene

Betatene® prirodni karotenoidi vrlo uspješno štite kožu od štetnog djelovanja UV zraka. Studije su zabilježile smanjenje crvenila i opeklina na izloženoj koži te je koža ispitanika također postala otpornija na utjecaj UV zraka. Dodatne studije koje su uključivale dodatak vitamina E i / ili vitamina C su imale još bolji učinak na zaštitu kože. Posebno je naglašen pozitivan učinak kod osoba svijetle kože, pa se preporučuje kod alergija na sunce. Betatene® skraćuje vrijeme potrebno da se postigne lijepa i preplanula koža.

Pogledaj ponudu

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email