Naručene proizvode možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura.

Mršavljenje

MADAL BAL 500ML

Šifra: 5533
Loyalty klub cijena 34,96 €
U cijenu je uključen PDV
Regularna cijena
36,80 €
PDV uključen u cijenu
Želiš li uštedjeti 1,84 € na ovoj narudžbi i postati član Lavanda-Mia kluba?
Pakiranje: 500 ml
  • 100% prirodan i ne sadrži nikakve aditive i stabilizatore
  • uklanja toksine iz organizma i djeluje i na masne stanice
  • gubitak težine kod pretilosti (3-6 kg u 10 dana)
  • smanjena ovisnost o lijekovima i dodacima prehrani
  • čišća koža i bistrije oči

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura.

Opis proizvoda

Limun dijeta program je detoksifikacije organizma uz pomoć sirupa Madal Bal, svježeg limuna, vode i kajenskog papra. Uklanja toksine iz organizma i djeluje i na masne stanice.
Godinama se ova jednostavna mješavina uspješno koristila za liječenje brojnih zdravstvenih problema. Nazvana je Master Cleaner, a 60 godina se već koristi da bi utklonila toksine iz organizma i ponovno uspostavila zdravlje u organizmu. Osobe koje su provodile limun dijetu sa razlogom čišćenja organizma ujedno su i smršavjele.
Madal Bal sirup, mješavina je sirupa raznih palmi iz jugoistočne Azije s čistim sirupom kanadskog javora. Sirup se skuplja tradicionalnim metodama, a zatim se procesuira i pakira u tvornici u Kanadi. Sirup javora je 100% prirodan i ne sadrži nikakve aditive i stabilizatore. Miješa se prema posebnoj formuli i potom pakira u konzerve. Ne dodaju se nikakvi konzervansi i sirup ne prolazi nikakvu kemijsku obradu.

Javorov sirup
Javorovo stablo mora biti staro oko 40 godina prije nego se iz njega iscijedi biljni sok. Postoje 3 stupnja/kategorije biljnog soka koje se identificiraju prema boji.
- Prva faza skupljanja soka je najizdašnija. Sok sadrži više šećera, a manje minerala. Ovo se skupljanje naziva skupljanje stupnja A, a dobiveni sok ima svijetložutu boju. Često se koristi u kulinarstvu.

- Skupljanje stupnja B je srednja faza, a prikupljeni biljni sok se koristi kao zaslađivač i prodaje u trgovinama hranom. On je tamnije žute boje.

- Skupljanje stupnja C je finalno skupljanje soka i ima najmanji prinos. Sok je boje tamnog jantara, ali ima vrhunsku kvalitetu. Visoko je koncentriran, sadrži manje šećera i ima najviši nivo minerala. Potrebno je 40-50 galona slatkog soka da bi se dobio jedan galon finalnog proizvoda. To je količina koju jedno veliko stablo proizvede u jednoj godini.


Madal Bal sirup sadrži samo tamni sirup javora (stupanj C), koji se najmanje rafinira i koji je najbogatiji ključnim mineralima.

Sirup palminog drveta
Proizvodnja sirupa od palme jednako je teška jer uključuje svakodnevno rezanje malih količina dijelova palminog ploda. Biljni sok se zatim prikuplja iz tih dijelova. Ovaj delikatan i naporan zadatak ipak ima svoj razlog - ovim putem efikasno se prikuplja nektar biljke, tj. biljni sok koji bi inače postao plod palme (npr. kokosov orah).  Madal Bal sirup koristi biljni sok iz nekoliko vrsta palmi iz Jugoistočne Azije, uključujući kokosovu palmu, arenga i kitul palme iz prašuma, nipah palmu iz močvara i palmyra palmu sa sjevera Sri Lanke.
Za proizvodnju Madal Bala koristi se samo sirup palmi proizveden na malim obiteljskim farmama, koje koriste tehnike uvedene i nadzirane od strane radnika iz inozemstva. Ovakva proizvodnja sigurno je skuplja nego masovna plantažna proizvodnja, ali jedina omogućava dobivanje sirupa najviše kvalitete.
Jedna od ključnih odlika Madal Bal sirupa je bogatstvo osnovnih, bitnih minerala u njegovu sadržaju. Sirup javora bogat je manganom i cinkom, dva minerala koja gotovo ne postoje u sirupu palmi. S druge strane, sirup palmi bogat je kalijem i kalcijem, elementima koji su potrebni stanicama da bi funkcionirale normalno i zato su važni za pročišćavanje tijela. Kada se izmiješaju u pravilnom omjeru, dobivamo prirodni sirup stabala, bogat i uravnotežen u mineralima.
Limun dijeta jedna je od najpoznatijih dijeta, tj. tretmana pročišćavanja u Hollywoodu. Zvijezde, kao npr. Beyonce koristile su je da brzo dođu u formu za potrebe snimanja filmova i svečane dodjele nagrada kada redovne dijete nisu dale rezultata. Postala je najpoznatiji program detoksifikacije organizma samo temeljem preporuke od usta do usta.

Koristi koje su imali brojni korisnici Madal Bal sirupa koji su proveli limun dijetu za detoksifikaciju su sljedeće:

·         čišćenje tijela od toksina,

·         gubitak težine kod pretilosti (3-6 kg u 10 dana),

·         veća otpornost na bolesti,

·         jača snaga volje i odlučnost,

·         poboljšana koncentracija i bistrina misli,

·         smanjena ovisnost o lijekovima i dodacima prehrani,

·         čišća koža i bistrije oči,

·         sjajnija kosa i čvršći nokti,

·         bolja probava i cirkulacija,

·         pojačana energija i vitalnost,

·         čišćenje probavnog trakta.

 

Limun dijeta je napitak koji se sastoji od:

1.       Madal Bal sirup je najvažniji sastojak. Dobiva se kombinacijom palminog sirupa i sirupa kanadskog javora. Sok javora daje nam energiju tijekom pročišćavanja u obliku lako probavljivih ugljikohidrata, a sok tropskih palmi daje bogatstvo minerala neophodnih organizmu.

2.      Sok limuna: Limuni se koriste tisućama godina u medicinske svrhe. Kiselost limunova soka pomaže razgradnju masnoća. Sok limuna dodaje napitku važnu količinu antioksidansa i vitamina C.

3.      Kajenski papar ubrzava metabolizam pomažući limunovom soku u pročišćavanju. Kajenski papar dodaje napitku oštriji okus, ali - što je važnije - pomaže razgraditi nagomilane naslage. Diže rad organizma na višu temperaturu pa stimulira cirkulaciju pomažući krvi da dođe do udaljenijih dijelova tijela što je važno za efikasno pročišćavanje i eliminaciju toksina. Također je dobar izvor vitamina A i C.

4.      Voda provodi sve sastojke kroz organizam, ispire ga iznutra i odnosi sve otpadne tvari i toksine. Voda održava tijelo hidriranim tijekom detoksifikacije.

Česta pitanja

Koji su troškovi dostave?

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura, za iznos narudžbe ispod 40 eura, iznosi 4 eura.

U kojem roku se vrši isporuka?
Isporuka se vrši u roku od 2-4 radna dana.

Mogu li naručiti telefonom?
Naravno, možete napraviti narudžbu i putem telefona na broj 014855400, svakim radnim danom od 07.30 do 20.30 sati i subotom od 08.00 do 15.00. Možete i putem web kontakta naručiti 0976329067.

 

Dali akcije i popusti vrijede isto i za fizičke trgovine i putem online kupnje?
Akcije i popusti koje su na webshopu ne moraju biti isti onima koje postoje u fizičkim trgovinama Lavanda Mia-e.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email