Webshop O nama

O nama

Lavanda-Mia je biljna drogerija koja je utemeljena i posluje od 1993. godine.

U Zagrebu smo među prvim biljnim drogerijama, te stoga imamo veliko i bogato iskustvo u svojoj djelatnosti. Kroz niz godina, za vas smo oblikovali asortiman proizvoda koje možete više na našoj internetskoj stranici, a kupci su prepoznali kvalitetu sljedećih proizvoda koje smo izdvojili kao top proizvode.

Dvadeset godina poslije, Lavanda-Mia ima svoja prodajna mjesta na sljedećim lokacijama u Zagrebu.

  1. Petrinjska 6, 10000 Zagreb
  2. Kišpatićeva 1, 10000 Zagreb
  3. Ilica 51, 10000 Zagreb

Detaljnije o našim lokacijama možete pronaći na linku.

Biljne drogerije Lavanda-Mia osiguravaju klijentima vrhunsku, stručnu, najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu, te stoga nudimo dodatne besplatne usluge: pregled vlasišta, mjerenje krvnog tlaka, te mjerenje vitamina i minerala.

Kontinuirano pratimo kretanja na tržištu, zahtjeve i očekivanja naših kupaca, partnera i potrošača, unapređujemo naše postojeće proizvode, procese i usluge te ulažemo u razvoj novih prodajnih kanala. Stoga, smo pokrenuli i online prodaju proizvoda kako bi vam omogućili da lako pronađete preparate koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja. Proizvode možete naručiti preko interneta, te će vam naručeni proizvodi biti dostavljeni, ili ukoliko želite možete ih podići u jednoj od naših ljekarni.

Trebate li savjet ili konzultaciju pri odabiru pravog proizvoda, na raspolaganju vam je uslužno, stručno i veselo osoblje Lavande-Mie. Možete nas kontaktirati mailom na info@lavandamia.hr ili telefonom na 01/4846-402 svakim danom od 07:30-20:00.

Ukoliko na našim stranicama ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.

Misija

Naša misija je kvalitetom proizvoda i usluga povećati zadovoljstvo kupaca i potrošača koji su glavni pokretač održivosti i razvoja te poslovne stabilnosti naše tvrtke, s naglaskom na održavanje, razvijanje i unapređenje odnosa sa našim poslovnim partnerima,  kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i lokalnom zajednicom.

Vizija

Trajno održavanje kvalitete proizvoda te osluškivanje potrebe kupaca omogućit će nam da ostanemo prvi izbor naših kupaca. Temelji na kojima smo izgradili dosadašnji uspjeh, iskrenost, poštenje, inovativnost, povjerenje i profesionalnost, i dalje će ostati naša vodilja u poslovanju.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email