Webshop Proizvodi Brandovi ALFAPARF MILANO

ALFAPARF MILANO

SEMI DI LINO

  • Diamond linija za normalnu kosu - revitalizira, štiti i daje sjaj

Cijela Semi di Lino Diamond linija pojačana multivitaminskim kompleksom, apsolutni je perfekcionist za sjaj, njegu i potpunu zaštitu normalne kose.

  • Moisture linija za suhu kosu – vlaži, hrani i omekšava

Semi di Lino Moisture proizvodi s moćnom formulom i ekstraktom meda, zahtjevnu kosu hrane, vlaže i daju joj svilenkasti izgled. Losion u ampulama hrani kosu dubinski i od korijena do vrha, a fluid dužinom vlasi stvara nevidljivi sloj koji ih potpuno štiti od isušivanja i cvjetanja vrhova.

  • Reconstruction linija za oštećenu kosu – obnavlja, rekonstruira i jača

Semi di Lino Reconstruction proizvodi tankoj i lomljivoj kosi daju punoću, jačinu, elastičnost, potpunu zaštitu i sjaj. Prirodni aktivni sastojci bogati silicijem potpuno rekonstruiraju vlasi a srž bambusa daje kosi dodatnu elastičnost. Reparative lotion u ampulama trenutno obnavlja oštećenu, tanku i lomljivu kosu.

  • Sublime za sve tipove kose – njeguje, usavršava i poboljšava

Proizvodi iz linije Semi di Lino Sublime štite kosu od vrućine i vlage, odgovaraju svakom tipu kose, potrebama svake žene, daju kosi iznimnu ljepotu, blistavi sjaj i divan miris.

Originalni Semi di Lino tretman daje trenutni učinak i izuzetnu ljepotu kosi.

PRECIOUS NATURE

Svi proizvodi iz linije Precious Nature napravljeni su na prirodnoj bazi i ne sadrže štetne sastojke te su pogodni za sve koji imaju zahtjevnu kosu i vlasište.

  • Wave Hair linija za kovrčavu i valovitu kosu

Šampon, maska i ulje s velikim udjelom lavande i grožđa hrane i njeguju kosu, savršeno definiraju kovrče, a cijela linija daje kosi značajnu zaštitu, njegu i sjaj. Uvojci odlikovani s Precious Nature Wave Hair linijom ostaju definirani bez obzira na vremenske uvjete.

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email