Filtriranje
Cijena

ALMAGEA

I sami svjedoci negativnih posljedica koje brz, nekvalitetan i neuredan život može ostaviti na modernog čovjeka, poželjeli su osmisliti i ponuditi nešto novo - najkvalitetnije prirodne sastojke kroz inovativna dostignuća farmaceutskih tehnologija. S ciljem unapređenja kvalitete života, očuvanja zdravlja i ljepote započeli su suradnju s vodećim svjetskim i domaćim stručnjacima iz područja farmaceutike i nutricionizma te osmislili portfelj proizvoda Almagea.

Dugogodišnje iskustvo Almagea tima u farmaceutici uz savjete i pomoć stručnjaka, omogućili su stvaranje inovativnih i visokokvalitetnih dodataka prehrani. Licaps® kapsule čuvaju visokokvalitetne prirodne nutrijente u tekućem obliku. Inovativna, patentirana formula ovih kapsula omogućuje brže i učinkovitije djelovanje, lakše gutanje bez opterećenja želuca i neugodnog refluksa. Povrh toga, Licaps® kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, šećer i škrob, plastifikatore te imaju Kosher i Halal certifikate. Time je primjena Almagea dodataka prehrani izuzetno sigurna i ugodna.

Visokokvalitetni sastav i inovativna formulacija Almagea dodataka prehrani jamči blagotvornu, prirodnu učinkovitost proizvoda na zdravlje organizma.

8 proizvod/a
Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email