Filtriranje
Cijena

APIPHARMA

Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje. Proizvodna lokacija tvrtke smještena je u Našicama. Novi proizvodni pogon izgrađen je zbog povećanja kapaciteta proizvodnje prema svim potrebnim suvremenim zahtjevima dobre proizvođačke prakse za to farmaceutsko područje.

U proteklih 39 godina tvrtka je hrabro vodila suradnju s prirodom i tako proizvela brojne dodatke prehrani, prehrambene i kozmetičke proizvode stvorene iz onog što priroda nudi. Med, propolis i ljekovito bilje prepoznatljive su sastavnice koje su proizvodima i tvrtci donijele uspjeh na domaćem i inozemnom tržištu.

Sve sirovine u tehnologiji izrade proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Metode proizvodnje su mehaničke ili galenskog tipa čime se isključuje kemijska obrada u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom proizvodu.

Brojna priznanja bila su poticaj za uvođenje ISO 9001, ISO 13485 i HACCP sustava kako bi se dobili još bolji proizvodi u kvaliteti i djelotvornosti izjednačeni s onima dobivenim najsuvremenijim tehnologijama inozemnih tržišta. Proizvodi poduzeća Apipharma postali su tako prepoznatljiv brand kojeg traže potrošači koji su sukladni s trendom prirodnog načina očuvanja zdravlja.

4 proizvod/a
Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email