Filtriranje
Cijena

AQUASOURCE

Predanost visokoj kvaliteti proizvoda iz prirodnog izvora, koji imaju posebnu namjenu da pomažu vitalnim funkcijama u tijelu i čistoći samih proizvoda vidljiva je u svemu što AquaSource radi.

Teže čistoći, kako proizvoda tako i procesa. Koriste Trufill kapsule koje sadrže 100% aktivne sastojke. Ne koriste se punila ni veziva bilo koje vrste. Kad je to moguće primijeniti, njihove proizvode odobrava Društvo vegana. Koriste samo prirodno dobiven CoQ10- a ne sintetičan. Njihove modro-zelene alge iz Gornjeg Klamatskog jezera u Oregonu, SAD najkompletnija su bio-raspoloživa hrana na planetu, iz jednog od najčišćeg jezera na svijetu. Za razliku od drugih koji zamrzavaju svoje alge, oni koriste patentirani proces sušenja da bi sačuvali prehrambene vrijednosti svojih algi i maksimalno ih iskoristili.

U AquaSource-u strastveno se zalažu za prirodna rješenja prehrane, osobnu odgovornost i izbor. Njihovi proizvodi djeluju u skladu s vašim tijelom, podržavajući njegove prirodne procese i obrambene funkcije.

4 proizvod/a
Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email