AVALIS

Njihovo putovanje kroz bogati biljni svijet počelo je 2006. godine s malom biljnom ljekarnom kroz koju su teorijsko znanje upotpunili praktičnom primjenom ljekovitog bilja za široki spektar tegoba i bolesnih stanja. Višegodišnje iskustvo su primijenili u kreiranju svojih krema koje nastaju kao spoj starih autohtonih primjena ljekovitog bilja i najnovijih istraživanja iz područja fitoaromaterapije i pokušavamo kroz svoje proizvode izvući iz zaborava pojedine nepravedno zaboravljene i zapostavljene, a izrazito kvalitetne i efikasne autohtone biljke našeg područja.

Polazeći od činjenice da je svaka krema dobra samo onoliko koliko su kvalitetni sastojci koji je čine i da nije dovoljno samo tvrditi da je kozmetika prirodna, pogotovo u ovo vrijeme kad je odjednom sve prirodno, odlučili su certificirati kozmetiku pa su ponosni nosioci certifikata organske(eko) kozmetike. Stoga je besmisleno nabrajati što sve njihova kozmetika NE sadrži jer certificirano sadrži SAMO i ISKLJUČIVO organske sastojke i sastojke dozvoljene u organskoj kozmetici. Avalis kozmetička linija je podijeljena po stanjima i tipovima kože.

Ujedno su izašli s Primigeniom, linijom Hidrolata terapijske vrijednosti po prihvatljivim cijenama, kojom su obuhvatili kvalitetne hidrolate naših autohtonih biljaka i pokušali oživiti pomalo zanemarene a izuzetno vrijedne proizvode.

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email