BELUPO

Lijekove proizvodimo od 1971. 1980. moderniziramo i širimo proizvodnju s tvornicom u Koprivnici. 1999. gradi se pogon na 7.000 m2 po svjetskim standardima. 2004. počinje raditi nova tvornica krema, masti, losiona i gelova. 2005. izgrađen je mikrobiološki laboratorij. U 21. st. razvoj ne staje: otvara se tvornica krema i gelova te nova tržišta. 2015. počinje izgradnja, a 2017. proizvodnja u novoj tvornici krutih, polukrutih i tekućih lijekova.

Belupo danas, osim na hrvatskom, posluje i na 16 europskih farmaceutskih tržišta. Orijentacija na osvajanje novih tržišta ostaje kao prioritet i jedini način da nastavimo dosadašnji rast. U idućem razdoblju naši su strateški ciljevi, još dublja penetracija na tržišta CEE i SEE posebno CIS zemlje, snažnije fokusiranje na nekoliko novih skupina i daljnju diversifikaciju sadašnjeg portfolia. U globalnoj strukturi proizvodnog portfelja planiramo zaokret u smislu razvoja novih proizvoda te snažnijoj participaciji OTC proizvoda u ukupnoj prodaji regionalnog, ali i globalnog tržišta.

Zahvaljujući svojem položaju na tržištu, poslovnom pristupu i ponašanju te tehnološkim mogućnostima i proizvodnom potencijalu Belupo je zadobio povjerenje uglednih farmaceutskih proizvođača s kojima ostvaruje raznovrsnu i uspješnu suradnju. Među njima se ističu, Abbott, Pharmathen, Medis, Lupin, Torrent.

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email