BIOTTA
Biotta posluje od 1957. godine i od tada pa sve do danas njihov cilj je, sa svakim gutljajem Biotta soka, čovjeku vratiti jedan djelić prirode. Pritom prvenstveno vode računa o ekološkim smjernicama u proizvodnji, standardima kvalitete, te o užitku.
Kada govore o troškovima kvalitete, odbijaju masovnu proizvodnju eko proizvoda: žele pretočiti zdravu, izvornu prirodu u svaku pojedinačnu bocu Biotte. Stoga aktivno sudjeluju u procesu proizvodnje svojih sokova, od sadnje voća i povrća pa sve do punjenja boca. Tako primjerice uskom suradnjom s lokalnim proizvođačima koji se bave ekološkim načinom uzgoja kontinuirano unapređuju rad na eko – poljoprivrednim imanjima. Njihovi partneri potiču proizvođače eko proizvoda u drugim zemljama da voće i povrće nastavljaju uzgajati na ekološki način.
Priznati nacionalni i međunarodni certifikati, kao primjerice Bio Suisse i slični, jamče kontroliranu kvalitetu njihovih proizvoda, kao i procesa proizvodnje.