Webshop Proizvodi Brandovi EKOLIFE NATURA

EKOLIFE NATURA

Moj način života

Mogla bih reći da moj način života okarakterizira neograničena pozitivna energija, uporno raspoloženje za zdravlje, vitalnost i unutarnju snagu. Kako bih mogla održavati takav način života ključnu ulogu ima optimalna prehrana. Nažalost, u modernim vremenima, hrana se mijenja u nešto što nam oduzima zdravlje, razum, u nešto što nam ne dozvoljava da čujemo vlastito tijelo. Ispravna prehrana nije sve. Potrebna nam je jednaka kvaliteta spavanja, sportska aktivnost, sunčeva svjetlost i skrb za duh. Sve je to jednako važno kao hrana. 

U ovom načinu života, postala sam oprezna prije otprilike sedam godina kada sam se upoznala s pojavom multipla skleroze. Kada se Vaš život usred noći promijeni, kada dio Vašeg tijela više ne funkcionira, pitate se gdje ste pogriješili da je tijelo tako odreagiralo. Ako zaista želite vratiti zdravlje, morate biti spremni promijeniti sve loše navike, iako gotovo svi ostali to još uvijek čine. Teški, ali odlučujući korak je kada znate da je vaše tijelo uistinu sposobno samoizlječenje. Ako mu pomognete, naravno. Za godinu i pol, učinila sam sve što je u mojoj moći da dopustim da moje tijelo ozdravi. I ja sam to učinila. Moj put do boljeg načina života traje sedam godina, i svakodnevno otkrivam novu i novu mudrost koju testiram na sebi. Zato sam odlučila pomoći svima koji žele pomoć. Naravno, ne možete promijeniti sve svoje loše navike preko noći, i to ne preporučujem, ali možete potražiti pozitivna iskustva drugih i primjeniti ih u svoj život. Jedini način na koji možete biti sigurni. 

Možda će se vaše tijelo u početku pogoršati, a osjećat ćete se lošije nego na početku. Ali to je jedini način da se riješite toksina koje ste godinama stavljali na sebe. Vjerujem da će nakon faze detoksikacije vaše zdravlje biti jače i osjećaj će biti fantastičan. 

2 proizvod/a
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email