Webshop Proizvodi Brandovi ELBI MEDIKAL

ELBI MEDIKAL

Elbi medikal d.o.o., poduzeće je iz Koprivnice, osnovano 1995. godine. Poduzeće se bavi prodajom proizvoda i usluga koji poboljšavaju kvalitetu života ljudi u trećoj dobi, sa zdravstvenim poteškoćama, posebno u području inkontinencije.

Elbi medikal je distributer najkvalitetnijih globalnih brandova u programu inkontinencije, dijabetesa, medicinske opreme i pomagala, medicinskog potrošnog materijala, ortopedske obuće, a svoje poslovanje širi i na područje zdrave prehrane, kako bi poduzeće holističkim pristupom odgovorilo na sve potrebe kupaca.

Elbi medikal će u idućem razdoblju ostati jedan od vodećih regionalnih tržišnih igrača u programu inkontinencije koji će kod ključnih ciljnih skupina biti prepoznat kao kvalitetan i pouzdan partner.

Širinom i kvalitetom roba i usluga uvijek će moći zadovoljiti očekivanja krajnjih korisnika i stručnih osoba uključenih u proces preporuke i nabave sredstava te samu njegu korisnika.

Profesionalnim pristupom, nudeći kvalitetne proizvode i usluge, Elbi medikal omogućava ugodniji i slobodniji život osobama s problemom inkontinencije, a njihovim skrbnicima te stručnom osoblju mogućnost efikasnije brige o potrebama korisnika.

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email