Webshop Proizvodi Brandovi HERBAL THERAPY

HERBAL THERAPY

Sjemenka konoplje koristi se u prehrambenoj (hrana za ljude i životinje) i kozmetičkoj industriji (preparati za njegu kože, kose i noktiju). ULJE od konoplje je JEDINO jestivo biljno ulje koje sadrži IDEALAN omjer omega-3 i omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina. Prehrambeni proizvodi od konoplje NE sadrže niti jedan poznati alergen, stoga su izvanredno pogodni za alergične osobe i osobe sa slabim imunitetom, bolestima probavnih organa. U kombinaciji sa drugim ljekovitim biljem kao što su kesten,gavez, mentol, eukaliptus konoplja je idealan saveznik u borbi protiv bolova za gotovo sve organske sustave, pogotovo na koštano-mišićni...

Bolovi u mišićima i zglobovima pogađaju sve dobne skupine, a najčešći su u starijoj populaciji jer starenjem dolazi do slabosti mišića i promjena na hrskavici. Osim kralježnice pogođeni su zglobovi, a tome pogoduje i pretilost, također jedna od bolesti suvremenog društva. Bolesti sustava za pokretanje (kosti, zglobovi, mišići) ...najčešći su medicinski problemi, a iako nisu životno opasne bolesti, za bolesnika su vrlo neugodne jer je njihova prisutnost praćena pojavom boli te smanjenom i otežanom pokretljivošću.. 

Razvoj bolesti dovodi do gubitka funkcije zglobova ili mišića, a time i do loše kvalitete života i gubitka radne sposobnosti, što je velik socioekonomski i javnozdravstveni problem. Osim degenerativnih bolesti, lokomotorni sustav pogađaju i ozljede kao što su uganuća, iščašenja i istegnuća koja se događaju kod pretjeranih napora na radnom mjestu ili prilikom sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Ulje sjemenki konoplje je orašastog okusa i zelene boje. Nije ga preporučljivo koristiti za prženje jer se uništavaju vrijedni sastojci. Konzumiranje konopljinog ulja pomaže u sprječavanju visokog kolesterola i tlaka, povećava izdržljivost, vitalizira, ubrzava zacjeljivanje ozljeda, smanjuje upale, zadržavanje vode u organizmu, poboljšava imunološke funkcije, smanjuje bol i oticanje kod artritisa, ublažava PMS, liječi bakterijske infekcije i jača funkcije mozga. Zbog nutritivnih svojstava, konopljino ulje je savršeno za njegu kose i kože. Vrlo lako je probavljivo i ne uzrokuje nadutost i plinove. 

 

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email