Filtriranje
Cijena
Webshop Proizvodi Brandovi JADRANKINA OTOPINA

JADRANKINA OTOPINA

Tvrtka JadroMel iz Križevaca proizvodi Jadrankinu otopinu – novi hrvatski proizvod bogat esencijalnim mineralom joda kojeg je osmislila Jadranka Dugina Vrhovec.

Radi se o proizvodu koji je jedinstven na hrvatskom i Europskom tržištu, na bazi joda i kalijevog jodida, kojeg je Jadranka razvila i testirala na sebi, nakon problema sa štitnjačom.

Pri spomenu joda, mnogi će prvo pomisliti na dezinfekciju ozljeda na koži, ili ga povezati s liječenjem štitnjače, no jod je kroz povijest je često korišten kao univerzalno sredstvo za poboljšanje i liječenje brojnih zdravstvenih teškoća. Jod je, naime, esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače, koja koristi jod za proizvodnju hormona koji su ključni za metabolizam i sintezu proteina te rast. Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje te također i rast i razvoj djece. Dugi je niz pozitivnih namjena joda, za kojeg će mnogi reći da je doista univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji brojnih zdravstvenih teškoća. Stoga ne čudi da je Jadrankina otopina, u samo godinu dana koliko se nalazi na tržištu, pokrenula pravu lavinu interesa za njezino korištenje, a Jadranki u potpunosti preokrenula život.

Ljekovito djelovanje joda, poznato je još od davnina. Tko ćete u brojnim izvorima i relevantnoj literaturi o jodu i proizvodima na bazi joda pročitati da je:

– univerzalni antioksidans za organizam
– prirodni antibiotik za raznovrsne upale
– pridonosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače
– normalnom funkcioniranju živčanog sustava
– antistresor – podiže energiju i potpomaže kod stanja iscrpljenosti i premora
– potpomaže bolju funkciji mozga
– šiti od srčanog i moždanog udara

5 proizvod/a
Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email