JAMIESON

Jamieson Laboratories, najstariji i najveći kanadski proizvođač potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova, obilježava 90 godina kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača dodataka prehrani, što je titula koju je zaslužio kontinuiranim osiguravanjem inovativnih prirodnih proizvoda najviše kvalitete, čistoće i sigurnosti.

Iako je današnje tržište mnogo globaliziranije nego što je to bilo 1922., kada je Jamieson otvorio svoj prvi laboratorij, poduzeće i danas privlači velik broj novih kupaca, dok istovremeno iz dana u dan zadržava snažno povjerenje postojećih kupaca ponudom potpuno prirodnih, kvalitetnih i učinkovitih dodataka prehrani.

Ključ tog snažnog povjerenja čini najsuvremeniji i tehnološki dotjeran farmaceutski proizvodni laboratorij u gradu Windsor u Ontariju (Kanada), u kojemu se odvija formuliranje i proizvodnja proizvoda s pomoću ekskluzivnog protokola 360 Pure koji je iznjedrio analitičke certifikate u svakoj seriji proizvodnje. Temelj ovog procesa obuhvaća najmanje 360 znanstvenih kontrola, baždarenih biotestova i kliničkih postupaka koji su dio dobre proizvodne prakse (GMP) za farmaceutske tvrtke.

Jamieson je tako postao prvi proizvođač dodataka prehrani koji je kao farmaceutska tvrtka navedenim procesom stekao viši certifikat GMP koji redovito revidira Kanadsko ministarstvo zdravlja.

Jamieson će jednako kao i od 1922. do danas nastaviti s očuvanjem temeljnih vrijednosti kojima je stekao povjerenje kupaca, a to su prirodna kvaliteta, čistoća i sigurnost.

Postoji 360 razloga zašto odabrati baš dodatke prehrani JAMIESON. Između ostalog i zbog:

  • sastojaka i dodataka dobivenih iz potpuno prirodnih izvora i najčistijih krajeva iz cijeloga svijeta
  • jamstva iznimno visoke učinkovitosti i snage svakog proizvoda koja je jedinstvena na našem tržištu (jedina tvrtka u ovom sektoru koja se revidira kao farmaceutska tvrtka)
  • patentiranih formula - jedinstvene formule koje su nastale u svjetski priznatom odjelu za razvoj i istraživanja te se temelje na više od 90 godina znanja i iskustva (jamče više od 80 % apsorpcije djelatnih tvari)
  • tradicije i povjerenja koje u Kanadi i cijelom svijetu stječu još od 1922.
2 proizvod/a
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email