Webshop Proizvodi Brandovi JOSIP GABRE

JOSIP GABRE

Što je novo ne mora biti istinito, što je istinito ne mora biti novo!
Louise Tenney

TAHEEBO, kao što se pokazalo je prava ljekovita biljka ali ne i nova. Stari Inke indijanci su stoljećima, ljubomorno čuvali tajnu tog drveta. 1977. godine otkrili su je i upotrijebili u medicini bijelog čovjeka dva lječnika, Theodore Mayer i Prats Ruiz, te s njome lječili razne vrste raka i mnoge druge bolesti s vidljivim rezultatima.

TAHEEBO čaj je unutrašnja kora drveta zvanog (Tabebuia avellandae ili Tabebuia heptaphylla). Raste na mjestima bogatim ozonom na visinama od 2000 metara u prašumama Južnoameričkih Anda. Dr. Meyer kaže: Taheebo čaj jača imunološki sustav. Liječi rane, suzbija
infekcije, stimulira apetit i daje tijelu veću vitalnost.

Pomlađuje tijelo, budi organizam i daje mu potrebnu energiju da se bori protiv bolesti. Stvara osjećaj ozdravljenja, uklanjajući bolove.  SU Dietman Research Fundation Inc. Los Angeles California, utvrdili su da Taheebo stimulativno djeluje kroz probavni trakt. Stimulacija  koju pruža pomaže da žlijezde znojnice ostaju stalno otvorene, što pomaže lakšoj eliminaciji produkta razgradnje u organizmu. Kod konzumacije Taheebo čaja u kombinaciji s propisanim lijekovima nema negativnih efekata. Najveća zasluga Taheebo čaja je ta što pomaže organizmu u obrani te mu daje potrebnu energiju u borbi protiv bolesti.

Kako pripremiti Taheebo čaj?
Za pripremu Taheebo čaja potrebna je dobro filtrirana voda koja je oslobođena teških minerala i kemikalija. Nije preporučljivo upotrebljevati bilo kakve metalne posude (žlica, cijedilo). Čaj se kuha u posebnim staklenim, zemljenim ili emajliranim posudama. Proključalu vodu skinuti s vatre i staviti u nju čaj. Vratiti na vatru i kuhati 5 minuta na jakoj vatri. Nakon toga, smanjiti vatru i kuhati čaj još 20 minuta lagano (toliko da se čaj namače u vodi uz sasvim lagano kuhanje). Ostaviti da se čaj slegne na dno posude, procijediti ga kroz plastičnu cjediljku ili gazu. Tako pripremljen čaj može se piti vruč, topao ili hladan. Ne smije se podgrijavati jer tako gubi svoju vrijednost. Može se procijediti u termos bocu, te bilo kakvu staklenu ili keramičku posudu. Jačina ili količina uzimanja čaja određuje se prema pojedinačnom slučaju. U bilo kojem slučaju, preporučuje se terapija sa litrom čaja na dan, nekoliko tjedana. Za održavanje zdravlja (kao preventiva) na 1 litru vode stavi se jedna, uz vrh puna, žlica čaja. Kod nekih lakših oboljenja, jedna litra vode i dvije, uz vrh pune, žlice čaja. Kod težih bolesti kao što je rak, jedna litra vode te dvije do tri pune žlice čaja, prema pojedinom slučaju. Taheebo čaj pije se na način da se uzme jedan gutljaj i dobro promućka u ustima, da se žlijezde ispod jezika još više nadraže i nakon toga se proguta.

TAHEEBO ČAJ U NIJEDNOM SLUČAJU NIJE ŠTETAN ILI TOKSIČAN 

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email