Webshop Proizvodi Brandovi NATURAL BALANCE

NATURAL BALANCE

1983. godine, Mark i Caroline Owens osnovali su tvrtku pod nazivom „PEP products“ u Castle Rocku, Colorado. Jedinstveno ime i odlično pakiranje proizvoda privuklo je pažnju brojnih kupaca, koji su uživali u brzom i prirodnom povećanju energije. Pep je ubrzo postao iznimno popularan u dućanima diljem Amerike.

Temelj uspjeha tvrtke bilo je brandiranje, pakiranje i formulacija samih proizvoda, te trajna posvećenost kvaliteti. Od 1998. godine (vrijeme kada je samo nekoliko tvrtki proizvodilo vlastite proizvode), proizvodnja Natural Balancea odvijala se u njihovom vlastitom laboratoriju za razvoj proizvoda i kontrolu kvalitete.

Već više od 30 godina, Natural Balance poboljšava zdravlje ljudi nudeći im specijalizirane dodatke prehrani koji funkcioniraju. Znanstvenim procesom odabira i miješanja najkvalitetnijih sastojaka kreiraju se originalne formule za zdravije i ugodnije živote kupaca koji ih koriste. Kada je Natural Balance postao dio Nutraceutical obitelji brandova 2004. godine, tranzicija je bila poprilično jednostavna. Nutraceutical je nastavio s tradicijom inovativnosti, kvalitete i učinkovitosti što je postao zaštitni znak Natural Balance proizvoda.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email