OLILAB

Olilab Laboratories je hrvatska firma koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom kozmetičkih proizvoda na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

Njihovo dugogodišnje iskustvo u okviru tretmana za pomoć kod problema s kosom i vlasištem rezultiralo je jednim od kvalitetnih proizvoda u tom području. Zasada uski spektar proizvoda, u bližoj budućnosti planiraju proširiti osluškujući probleme i prijedloge naših klijenata. Njihova proizvodnja je sukladna najvišim europskim standardima prilikom odabira sirovina. Djelotvornost, efikasnost i jednostavnost su glavne karakteristike njihovih proizvoda koje su prepoznate od njihovih poslovnih partnera i naravno krajnjih kupaca.

Njihovi sadašnji i budući klijenti su sve one osobe koje imaju neke od ovih dermatoloških problema: prhut, crvenilo, svrbež, ispadanje kose. Pri razvoju i proizvodnji veliku pažnju posvećuju u izbjegavanju korištenja neispitanih i potencijalno opasnih sastojaka za zdravlje. Stoga su svi njihovi proizvodi bez parabena, konzervansa, sintetskih mirisa i bojila.

Njihova dugoročna strategija je razviti kompletan asortiman proizvoda, baziranih na prirodnim sastojcima, koji će pružiti pomoć koži u svim situacijama.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email