OMRON

Sa sjedištem u Kyotu, Japan, OMRON korporacija je svjetski predvodnik u području automatizacije proizvodnje. Utemeljen 1933. godine, OMRON ima više od 37.000 djelatnika u preko 36 zemalja koji rade na pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga korisnicima u raznim područjima industrije.

OMRON je vodeći proizvođač tehnološki naprednih proizvoda za automatizaciju u industriji. Europsko sjedište nalazi se u Hoofddorpu, pokraj Amsterdama u Nizozemskoj. OMRON nudi proizvode za automatizaciju i ekspertna rješenja bez premca, za bilo koju industriju. Program obuhvaća: proizvode za automatizaciju proizvodnje, senzore i sigurnost, mehatroniku i pogone, industrijske komponente i vision sustave. Svi OMRON proizvodi su vrhunske kvalitete i među najpouzdanijima su u svijetu.

zahtjeve modernog društva. Ove se komponente mogu naći u skoro svakom automatiziranom ili digitalnom proizvodu na koji nailazimo u svakodnevnom životu. Kućanski aparati, automobili, uredski automatizacijski uređaji, mobilni i informacijski uređaji - svi ovise o elektroničkim komponentama.

Vjerujemo da OMRON proizvodi pridonose u stvaranju društva gdje ljudi mogu živjeti ugodno i sigurno. 

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email