Webshop Proizvodi Brandovi PHYTO PARIZ

PHYTO PARIZ

Phyto je osmislio slavni frizer Patrick Alès, dugo prije pojave ekološke svijesti i trenda botaničke njege kose. Sve je počelo kada je Patrick Alès bio pariški pripravnik tijekom 1950-ih. Primijetio je da kemijski proizvodi imaju negativan učinak na kosu klijenata. Fasciniran prirodom, odlučio je proučiti moć biljaka, njihovu povijest uporabe u tradicionalnoj medicini i ulozi koju mogu igrati u otkrivanju prirodne ljepote kose.

Njegovi klijenti poput Brigitte Bardot, Catherine Deneuve i Jacqueline Kennedy Onassis postali su korisnici nove botaničke marke za njegu kose.

Zahvaljujući studijama koje se bave blagotvornim svojstvima biljaka već više od pedeset godina, Phyto zna kako najbolja znanstvena otkrića iskoristiti za ljepotu kose. U osmišljavanju Phyto proizvoda koriste se najučinkovitiji aktivni sastojci biljaka koji čuvaju zdrav izgled kose te ističu njezinu prirodnu ljepotu i sjaj. Stalna istraživanja i bliska suradnja sa znanstvenicima rezultiraju inovativnim proizvodima za njegu kose.

Danas se u Phyto linijama za njegu kose koristi gotovo 500 aktivnih sastojaka. Sastojci se biraju ovisno o potrebama različitih tipova kose i nude specifična rješenja za svaki tip kose i za svaki problem, od dnevne njege preko problema slabe kose do peruti.

2 proizvod/a
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email