Filtriranje
Cijena

PILEJE

Grupa Pileje je obiteljska tvrtka osnovana 1991 g. od skupine liječnika, predvodnik francuske fitoterapije i mikronutricije. Cilj grupe je ponuditi rješenja, komplementarna tradicionalnom liječenju, koja preporučuju profesionalci u zdravstvu, s osnovnim ciljem prevencije i dugoročnog održavanja dobrog zdravlja svakog pojedinca.

Iz ove ideje rađaju se dvije medicinske discipline i laboratorija:

  1. Pileje Mikronutricija

Bavi se utjecajem mikronutrijenata na zdravlje, procjenjuje se njihov deficit, neravnoteža i traže se učinkoviti načini i rješenja kako ih nadomjestiti.

  1. Phytostandard - individualizirana klinička fitoterapija

Koristi poznate, sinergističke spojeve biljaka kako bi se održalo ili uspostavilo dobro zdravlje svakog pojedinca.

Proizvodi PiLeje udovoljavaju najvišim standardima kvalitete

  • pri formuliranju proizvoda PiLeJe se oslanja na mišljenja vrhunskih znanstvenih stručnjaka, liječnika i farmaceuta
  • odabiru se samo najbolje djelatne tvari i razvoj istih. Tako smo npr. patentirali jedinstveni proces ekstrakcije Phytostandard koji čuva cjelovitost i integritet biljke u punom smislu te riječi
  • tijekom procesa proizvodnje primjenjuju se francuska znanja, vještine i tehnologija „Made In France“ je istinita u pravom smislu riječi, od razvoja formulacija do samog procesa proizvodnje pod strogom kontrolom našeg odjela za razvoj. Izuzetak čine meke kapsule Omegabiane ili Visiobiane koje se proizvode u Italiji kako bi se udovoljilo našim vrlo visokim proizvodnim zahtjevima. Sirovina za naše proizvode je najviše kvalitete; npr. riblja ulja se pročišćavaju i koncentriraju u Francuskoj, u francuskoj tvornici..
  • posebnu pozornost poklanjamo edukaciji o uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani, o individualnim potrebama za mikronutrijentima kako bi se pacijent osjećao dobro i kako bi maksimalno uživao u visokoj kvaliteti života
6 proizvod/a
Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email