PILEX

PILEX je potpuno prirodni preparat protiv hemoroida u obliku kapsula koje se uzimaju ujutro pola sata prije doručka s vodom ili jogurtom i zbog svoje iznimne učinkovitosti i činjenice da djeluje na sam uzrok hemoroidne upale (a ne samo simptome), PILEX je trenutno najdjelotvorniji preparat protiv hemoroida na svijetu.

Klinička istraživanja provedena nad više od 1200 pacijenata pokazala su potpuno povlačenje ili snažno ublažavanje simptoma kod 94 posto pacijenata, a prvo olakšanje simptoma dolazi već nakon samo 72 sata korištenja.

– U svom tridesetogodišnjem iskustvu još nisam naišao na učinkovitiji proizvod za rješavanje hemoroidalnih tegoba. Pored toga što je najelegantniji način tretiranja hemoroida, kod Pilexa u ekstenzivnim kliničkim ispitivanjima nisu zabilježene nikakve neželjene nuspojave – naglašava prim. dr. med. Stefan Engelbrecht.

Pilex je u ljekarnama dostupan u dvije vrste pakiranja: bočici sa 14 ili 28 kapsula. Medicinski stručnjaci preporučuju da osobe koje prvi puta uzimaju PILEX, za najbolje rezultate koriste veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno) jer se time pokazalo da se simptomi hemoroida u potpunosti povlače kod više od 80 posto korisnika.

Nismo pronašli tražene proizvode, kontaktirajte nas.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email