Filtriranje
Veličina

PODOWELL

Francuski proizvođač PodoWell je specijaliziran za izradu izuzetno mekane, udobne i široke obuće. Iznimno kvalitetni certificirani antibakterijski materijali i izrada garantiraju maksimalnu udobnost i za najosjetljiva i bolna stopala. Idealan izbor su za osobe koje imaju dijabetičko stopalo, reumatoidno stopalo, hallux valgus, čuklje ili iskrivljene prste, te za sve one koji preferiraju iznimno laganu i udobnu obuću. PodoWell obuća se proizvodi od davne 1930. godine u vlastitoj tvornici u Francuskoj.

Podowell je razvio liniju raznih proizvoda u suradnji sa ortopedima i „ADOCS“ francuskim programom koji je oformljen u svrhu razumijevanja, napredovanja, istraživanja i ispitivanja potreba starijih ljudi vezanog uz adekvatnu obuću. Da bi najbolje razumjeli kako funkcioniraju stopala kod starijih osoba provedeno je ispitivanje na 600 korisnika iznad 50 godina. Ispitivanje je obuhvatilo 3 tehnička aspekta: antropološko mjerenje, ergonomija (obuvanje, izuvanje, sigurnost) i lokomotorna analiza (statičnost, balans, dinamika). Prema tim svim parametrima PodoWell svakodnevno unaprijeđuje svoje proizvode.

Gotovo svi proizvodi su dizajnirani sa uloškom koji se vadi i periv je u perilici. Medicinska linija obuće je pogodna cijela za pranje u perilici rublja na 30°C, a da se pri tome ne umanjuju antibakterijska svojstva materijala. PodoWell je posebnu pažnu posvetio XL širini obuće i u ponudi su razni modeli za široka stopala. Osim ljetnog i zimskog programa, u ponudi je i bogat kućni program papuča koje su iznimno lagane i lako se obuvaju. Posebna aktivna linija nudi paletu raznih sportskih tenisica koje su obložene Memory pjenom i par teži svega 450g. Lagane su poput pera kao i cijeloukupna ponuda PodoWell obuće preporučuje se svima koji i preventivno žele rasteretiti svoje stopalo i pružiti mu najbolju moguću njegu.

Specifičnosti PodoWella:

  • Obuća za dijabetičare i postoperativni program
  • Obuća bez unutarnjih šavova
  • Perivi izmjenjivi ekstra mekani ulošci od Memory pjene
  • Certificirani antibakterijski materijali
  • Perivi program u perilici rublja na 30°C
  • Ultra lagani EVA potplati
  • Podesivi Velcro čičak za idealno podešavanje

PodoWell – Veliki korak za Vašu udobnost i dobrobit!

Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email