Filtriranje
Cijena

SANGREEN

Kupovina dodataka prehrani ostavlja nas često zbunjene i s osjećajem da nemamo dovoljno informacija o sastavu, djelovanju i kvaliteti proizvoda. Kada su 2010. g započeli istraživati tržište dodataka prehrani utvrdili su da gotovo svi biljni dodaci prehrani u kapsulama sadrže sintetičke konzervanse, punila i aditive koji olakšavaju i pojeftinjuju proizvodni proces kapsuliranja, ali uglavnom imaju štetno djelovanje na zdravlje.

Ponukani osobnim zdravstvenim problemima i željom za proizvodima visoke kvalitete, postavili su cilj da na hrvatsko tržište plasiraju dodatke prehrani koji zadovoljavaju sljedeće uvjete: sadrže samo 100% prirodnu aktivnu supstancu, standardizirani biljni ekstrakt bez aditiva, punila, konzervansa, GMO-a i alergena imaju djelovanje potkrijepljeno brojnim znanstvenim radovima i potvrđeno kliničkim studijama proizvođač posjeduje certifikat za sigurnost hrane (HACCP) koji garantira da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti standardizirana formulacija proizvoda s kontrolom kvalitete u svakoj fazi proizvodnje kako bi se osiguralo da njihovi proizvodi imaju istu kvalitetu i djelotvornost u svakoj proizvodenoj seriji.

Na tim su osnovama razvili trgovačku marku Sangreen koja je postala prepoznatljiva i cijenjena kako od brojnih kupaca tako i od liječnika i ljekarnika. Njihova je misija biti vodeća tvrtka 100% prirodnih dodatak prehrani, koji će svojom visokom kvalitetom i djelotvornošću biti podrška svima koji vode brigu o svojem zdravlju.

4 proizvod/a
Filtriranje
Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email