Filtriranje
Cijena

SOLARAY

Pionir u inkapsuliranim mješavinama biljnih proizvoda – sada jedan od vodećih brandova u ljekarnama sa širokim asortimanom proizvoda. Osnovan 1973. godine u Americi, Savezna država Utah. Dio Nutraceutical obitelji brandova postao je 1993. godine. Solaray je vodeći brand Nutraceuticalove obitelji brandova. Sa skoro 1000 proizvoda, pruža punu liniju ljekovitog bilja, biljnih ekstrakata, vitamina, minerala i specijalnih sastojaka, poput aminokiselina, masnih kiselina, probiotika, enzima i funkcionalnih mješavina namijenjenih za današnji stil života.

Jednostavna bijela pakiranja proizvoda – na kojoj je jasno istaknuta Solaray duga – prepoznatljivi su u preko 9000 ljekarni diljem Amerike i 60 zemalja diljem svijeta.

Jedna od njih je i Hrvatska, a možete ih pronaći u preko 800 ljekarni, biljnih drogerija i specijaliziranih prodavaonica. Razne boje poklopaca na bočicama proizvoda identificiraju razne kategorije proizvoda. Zeleni poklopci predstavljaju pojedinačne biljke, kestenasti poklopci biljne ekstrakte, a plavi poklopci biljne mješavine. Vitamini, minerali i specijalne formule dolaze u bijelom pakiranju s bijelim čepovima. Solaray je privukao mnoge vjerne kupce još od svog osnutka 1973. godine jer ga potrošači poistovjećuju s neospornom kvalitetom, uslugom, inovativnošću i čistoće.

25 proizvod/a
Filtriranje

1 2

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email