Naručene proizvode možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura.

Dodaci prehrani

TERRANOVA RESVERATROL

Šifra: 1499
Loyalty klub cijena 40,97 € | 308,71 kn
U cijenu je uključen PDV
Regularna cijena
43,13 € | 324,96 kn
PDV uključen u cijenu
Želiš li uštedjeti 2,16 € | 16,25 kn na ovoj narudžbi i postati član Lavanda-Mia kluba?
Pakiranje: 50 kapsula

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura.

Opis proizvoda

Biološka aktivnost resveratrola:

- Djeluje kao antioksidans

- Štiti srce i krvne žile

- Štiti živčani sustav (neuroprotektant)

- Djeluje protuupalno

Svaka biljna hrana sadrži više od jednog fitospoja, među kojima postoji određena komplementarnost i sinergija. Resveratrol, iako je iznimno moćan antioksidans, pokazao se učinkovitijim u kombinaciji s drugim prehrambenim polifenolima ili antioksidansima.

Filozofija Terranove je razmatranje sinergijskih i komplementarnih odnosa između spojeva u prirodi. Stoga je u formulaciji Resveratrol, 150 mg kompleks, resveratrol obogaćen superhranom i tvarima koje oponašaju široka prirodna načela. Stanice su opskrbljene riznicom vitamina, minerala i drugih važnih tvari kao što su vlakna i polifenoli:

- Matcha čaj najviše, ceremonijalne kvalitete

- Acai bobice

- kupine

- kvercetin

Aronija i kupina su svima dobro poznate i u njima volimo uživati. Predivna su riznica mikronutrijenata. Kupine sadrže visok udio vitamina C, bakra, vitamina K i željeza, a acai bobice su bogatije mineralima, posebno kalijem, kalcijem i magnezijem, taninima, hidroksibenzojevom kiselinom i flavan-3-olom. Oba voća su bogata antocianinom cijanidin-3-O glukozidom, moćnim antioksidansom. Neki istraživači vjeruju da su protuupalna svojstva antocijana jednako učinkovita kao i ona acetilsalicilne kiseline. Istodobno, potrebno je postojanje inverzne veze između konzumacije hrane bogate polifenolima i određenih kroničnih upalnih bolesti. 

Matcha zeleni čaj (Camellia sinesis) u svojoj izvornoj zemlji izlazećeg sunca smatra se posebno korisnim za zdravlje. Sadrži iznimne količine polifenola, tanina i kofeina, pa je korištenje matche dobar način da redovito unosite antioksidanse u tijelo. Antioksidansi ili njihovi spojevi klasificirani su kao flavonoli, flavonoidi i fenolne kiseline, što može predstavljati čak 30% suhe mase tvari. Zbog naknadne pojave čimbenika povezanih s napredovanjem određenih stanja, konzumacija zelenog čaja povezana je sa smanjenim rizikom od kardiovaskularnih bolesti i raka.

Kvercetin je izniman predstavnik flavonola i jači antioksidans nego primjerice vitamin C ili vitamin E. Njegova zaštitna antioksidativna i protuupalna svojstva proučavaju se u terapijske svrhe prvenstveno u vezi s utjecajem na imunološki, kardiovaskularni, endokrini sustav i incidencijom raka.

BioPerine - ekstrakt crnog papra poboljšava farmakokinetiku resveratrola.

Česta pitanja

Koji su troškovi dostave?

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura, za iznos narudžbe ispod 40 eura, iznosi 4 eura.

U kojem roku se vrši isporuka?
Isporuka se vrši u roku od 2-4 radna dana.

Mogu li naručiti telefonom?
Naravno, možete napraviti narudžbu i putem telefona na broj 014855400, svakim radnim danom od 07.30 do 20.30 sati i subotom od 08.00 do 15.00. Možete i putem web kontakta naručiti 0976329067.

 

Dali akcije i popusti vrijede isto i za fizičke trgovine i putem online kupnje?
Akcije i popusti koje su na webshopu ne moraju biti isti onima koje postoje u fizičkim trgovinama Lavanda Mia-e.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email