Naručene proizvode možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura.

Cirkulacija

VENOVIN

Šifra: 1667
Loyalty klub cijena 18,04 €
U cijenu je uključen PDV
Regularna cijena
18,99 €
PDV uključen u cijenu
Želiš li uštedjeti 0,95 € na ovoj narudžbi i postati član Lavanda-Mia kluba?
Pakiranje: 750 ml
  • sadrži mješavinu ljekovitog bilja sa crnim vinom
  • podržavaju normanu funkciju krvožilnog sustava
  • potiču relaksaciju
  • smanjuju faktor rizika u razvoju kardiovaskularnih bolesti
  • sadrži koprivu koja podupire zdravlje vena

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura.

Opis proizvoda

Venovin sadrži mješavinu ljekovitog bilja sa crnim vinom. Najnovija istraživanja ukazuju da umjereno konzumiranje crnog vina podržava kardio-protektivne učinke i djeluje antikancerogeno.

Samo crno vino ima više od 600 sastojaka koji ekstrahirani sa mješavinom ljekovitih biljaka povećavaju elastičnost krvnih žila. Pored crnog vina u proizvodnji Venovina korištene su biljne sirovine; suhi list i korijen koprive, suhi cvijet nevena, suhi list matičnjaka, suha zelen petrovca, majčine dušice i plućnjaka.

Crno vino se smatra pićem, hranom i lijekom zbog velikog broja hranjivih tvari koje su dragocjene za ljudski organizam. Biljne vrste koje ulaze u sastav Venovina detaljno su kemijski ispitane i sadrže resveratrol, etersko ulje, fenole, tanin, flavonoide, katehine, fitosterole, vitamine i druge kemijske spojeve.

Resveratrol po svom sastavu je polifenolni spoj, koji se prilikom uzimanja dobro apsorbira ali njegova bioraspoloživost je relativno niska jer se brzo metabolizira i eleminira. Kroz ispitivanja u epruvetama resveratrol neutralizira lipoproteine niske gustoće. Poznato je da upalni proces potiče staničnu proliferaciju i angiogenezu te inhibira apoptozu. Za resveratrol je utvrđeno da zaustavlja aktivnost raznih upalnih enzima in vitro.

Kod arteroskleroze dolazi do upalnih procesa pri čemu se stvara lipidni depozit (plak) na stijenci arterija i povećava se rizik od infarkta miokarda. Za resveratrol je utvrđeno da inhibira ekspresiju adhezijskih molekula na kultiviranim endotelnim stanicama.

Proliferacija vaskularnih stanica glatkih mišića igra značajnu ulogu u nastanku hipertenzije, arteroskleroze i stenoze. I kod ovih pojava resveratrol sprečava suženje krvnih žila kod eksperimentalnih životinja.

Jedna čaša crnog vina dnevno djeluje antinflamatorno i antivirusno, pri čemu njegove fiziološki aktivne supstance predstavljaju značajne hvatače slobodnih radikala koji su odgovorni za štetne procese starenja organizma. Vitamin C i P u crnom vinu utječu na smanjenje kolesterola i čuvaju krvne žile. Smatra se korisnim da bolesnici nakon preležanih bolesti, kompliciranih operativnih zahvata svaki dan uz obrok popiju čašu crnog vina. Vino je antitoksično, u kontaktu sa želučanom kiselinom može spriječiti oboljenje crijeva, žučnog i mokraćnog kanala i bubrega.

Supstance koje imaju antitoksično djelovanje kao što su proantocijanidi, kvercetin i reservatrol (fenolni spojevi) naročito su zastupljeni u crnom vinu i imaju ulogu zaštitnika koronarnih žila. Sprečavaju oksidaciju kolesterola i utječu na porast lipoproteina visoke gustoće u krvi (HDL) koji se smatraju pozitivnim regulatorom masnoće u krvi.

Zašto koristiti Venovin?
Biljne vrste podržavaju normanu funkciju krvožilnog sustava, potiču relaksaciju, pomažu održavanju kardio vaskularne funkcije i zdravlja krvnih žila i značajno smanjuju faktor rizika u razvoju kardiovaskularnih bolesti. Sadrži koprivu koja podupire zdravlje vena, doprinosi venskoj cirkulaciji, može doprinijeti smanjenju osjećaja teških i umornih nogu.

Način primjene

Vrijeme djelovanja: Za vrijeme upotrebe venovina, osjećaj objektivnog poboljšanja se počinje osjećati nakon 10 do 15 dana.

Čuvanje i rok upotrebe: Otvorenu bocu čuvati u hladnjaku ili na hladnom mjestu, a sadržaj boce popiti kroz 7 dana.

Napomena: Za vrijeme uzimanja Venovina treba umjereno jesti, izbjegavati kiselu, masnu i pretjerano slanu hranu. Obavezno izbjegavati uzimanje alkoholih pića i duhana.

Česta pitanja

Koji su troškovi dostave?

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 eura, za iznos narudžbe ispod 40 eura, iznosi 4 eura.

U kojem roku se vrši isporuka?
Isporuka se vrši u roku od 2-4 radna dana.

Mogu li naručiti telefonom?
Naravno, možete napraviti narudžbu i putem telefona na broj 014855400, svakim radnim danom od 07.30 do 20.30 sati i subotom od 08.00 do 15.00. Možete i putem web kontakta naručiti 0976329067.

 

Dali akcije i popusti vrijede isto i za fizičke trgovine i putem online kupnje?
Akcije i popusti koje su na webshopu ne moraju biti isti onima koje postoje u fizičkim trgovinama Lavanda Mia-e.

Newsletter
Prijavi se i ostvari 5% popusta kod prve kupnje.
Savjeti za zdravlje, akcije i popusti stižu direktno na Vaš email